Şimdi Ara

Victor,Monster,Msi Clevo kasalar, fiyatlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 aydır yeni bir bilgisayar bakıyorum. Yazılımcıyım ve program yazmak için kullanacam bilgisayarı bu yüzden güçlü olması lazım ama 9 serisi ekran kartına falan da gereksinim duymuyorum. 17.3 tercihim ama 15.6 da olabilir. %75-%25 gibi bir durumdayım. 16GB ram ve en az 256GB SSD olmazsa olmaz. (Aslında olur da eklemem gerekecek ). İnce ve hafif olmalı.

Acer VN7 modellini beğeniyorum ama kısmen ağır olması, donanım ekleme işlerinin sıkıntısı, servisin ssd ekleme konusunda ki sorularıma cihazı alıp gönderirseniz cevap verebiliriz demesi gibi durumlar biraz uzaklaştırdı.(SSD ekleme maliyetini öğrenmek için cihazı satın almam gerekiyormuş )

MSI GS70'i beğeniyorum ancak 16GB ram ve 256GB SSD ile fiyatı 5bin'i buluyor.
    Yeni ince clevo kasa Monster ve Victor'lara baktım. Victor müşteri hizmetleri konusunda forumda aktif ama web sitelerinin iletişim bölümden ulaşmak zor oluyor. Monster hakkında çok fikrim bu konuda. Bunları tavsiye için anlattım pc tavsiyesi alabilirim sizlerden.

ÖZET BURDA

Gelelim asıl soruya;

Monster ABRA A7 V4.1 ve TULPAR T7 V4.1 güzel bilgisayarlar.
    ABRA A7 için MSI'ın da kullandığı bu kasayı Monster ile alınca daha pahalıya geliyor. Bu olay garip gibi MSI bir çok konuda daha iyi bir firma, daha iyi bir bilgisayar. 4bin 500 liraya MSI GS70 almak varken Monster ABRA almak mantıksız gibi.

TULPAR T7 için Monster uçuk bir fiyat biçiyor ancak Victor P703S'te fiyat kısmen de olsa Yükseltme Kampanyası ile falan daha uygun. Ancak resimler mi aşırı kalitesiz, yoksa kasa mı kısmen farklı? Victor'un bu kasası Monster T7 ve Schenker'de ki gibi iyi görünmüyor. Malum pc'ye bakma şansımız yok ve internette inceleme de bulunmuyor.

TULPAR T5 V4.1'te fiyatından dolayı tercih edilebilir ancak daha düşük fiyata MSI GS60 var.
    Durum çok karışık.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bunca mükemmel donanım varken umarım karar verebilirim de sonunda gidip Macbook Pro'ya 5bin lira vermem

Teşekkür ederim herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyilmaz7 -- 13 Ocak 2015; 20:42:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.