Şimdi Ara

Victor notebook alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    almıslar musteri temsilcisi birkaç cambazı yok efendim soyle cok iyi soyle cok guzel bizde inandık bir arkadasa tavsiye ettik hiçde abartıldığı gibi olmadığını gördük sende görürsün.elden çıkarmak istesen çıkaramazsın o yuzden tavsiyem bilindik markaları(dell hp lenovo gibi) takip et (pcdepo ebrarbilgisayar )gibi sitelerden al mis gibi kullan.yedek servis vs
    he arkadaş ben illa clevo kasa istiyorum dersen monster al herseyiyle bin basar adamlarda(her ne kadar monster'ı sevmesemde) hersey oturmus bir kere daha bunlar hala 700 serisi ekran kartlı notebook satarken monster yeni nesili 20 gun once teslim etti.burdan anla.Sözün özü hiç tavsiye etmiyorum ama bir ata sözü var 'boku baharatlasan herkes yer' diye sizde baharata cok aldanmıssanız bize de afiyet olsun demek düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahs3460

kesinlikle uzak dur!!!!
    almıslar musteri temsilcisi birkaç cambazı yok efendim soyle cok iyi soyle cok guzel bizde inandık bir arkadasa tavsiye ettik hiçde abartıldığı gibi olmadığını gördük sende görürsün.elden çıkarmak istesen çıkaramazsın o yuzden tavsiyem bilindik markaları(dell hp lenovo gibi) takip et (pcdepo ebrarbilgisayar )gibi sitelerden al mis gibi kullan.yedek servis vs
    he arkadaş ben illa clevo kasa istiyorum dersen monster al herseyiyle bin basar adamlarda(her ne kadar monster'ı sevmesemde) hersey oturmus bir kere daha bunlar hala 700 serisi ekran kartlı notebook satarken monster yeni nesili 20 gun once teslim etti.burdan anla.Sözün özü hiç tavsiye etmiyorum ama bir ata sözü var 'boku baharatlasan herkes yer' diye sizde baharata cok aldanmıssanız bize de afiyet olsun demek düşer

saten karar verdim monster alıcamhttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463524&kat=6454&lang=tr-TR#.U33Co_l_s5J bu ürününü almayı düşünüyorum nasıl tavsiye eder misin ?

• ahs3460 A kullanıcısına yanıt
    Atasözü güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Uzak durun bilindik markalara yönelmenizi tavsiye ederim.

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-413184-notebook30
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kont-Drakula

Bence Uzak durun bilindik markalara yönelmenizi tavsiye ederim.

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-413184-notebook30

peki ya neden uzak durmalıyız ? tavsiye eden kesinlikle bunu tavsiye ediyor.Kulllanan arkadaşlarda çok memnun ? ne yapmalıyım şaşırdım :/
  • Üstad Lenovo tarafında ekran ve pil noktalarını iyi incelemelisiniz. GT 740M 64 Bit performansı, güncel oyunları orta ayarlarda oynamanıza yetecek sekilde destekler. High veya high+ ayarlara - oyununa da bagli olarak - güncel ve grafik islemciyi zorlayan oyun segmentinde zorlanabilirsiniz.

Kullanan arkadaslarin hangi oyunları oynadığı veya kaç farklı çeşit notebook kullandığı, bu notebooklar üzerindeki tecrübeleri de önemlidir. Şunu söylemeye calisiyorum Fifa14 de ultra da 90+ frame alırsınız, Titanfall da high da 30'a yaklasirsiniz ama AC IV high da 15 olur gibi. Biraz da bu notebookları kullananların tarzının ne oldugu onemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Gaming Machine -- 23 Mayıs 2014; 16:32:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Üstad Lenovo tarafında ekran ve pil noktalarını iyi incelemelisiniz. GT 740M 64 Bit performansı, güncel oyunları orta ayarlarda oynamanıza yetecek sekilde destekler. High veya high+ ayarlara - oyununa da bagli olarak - güncel ve grafik islemciyi zorlayan oyun segmentinde zorlanabilirsiniz.

Kullanan arkadaslarin hangi oyunları oynadığı veya kaç farklı çeşit notebook kullandığı, bu notebooklar üzerindeki tecrübeleri de önemlidir. Şunu söylemeye calisiyorum Fifa14 de ultra da 90+ frame alırsınız, Titanfall da high da 30'a yaklasirsiniz ama AC IV high da 15 olur gibi. Biraz da bu notebookları kullananların tarzının ne oldugu onemli.

sizde haklısınız fakat sizden çok şikayetçi olanda var.aynı zamanda monster'danda victor veya monster almayı planlıyordum ikisindende şikayet gelince lenovo z510 almaya yöneldim

• Victor notebook almak için internette daha fazla feedback görmek lazım. Ya biraz bekleyin ya da bilinen markalara yönelin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ladroa

Victor notebook almak için internette daha fazla feedback görmek lazım. Ya biraz bekleyin ya da bilinen markalara yönelin.

monster notebook'a yöneldim :) Tavsiye eder misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveStorm-TR

quote:

Victor notebook almak için internette daha fazla feedback görmek lazım. Ya biraz bekleyin ya da bilinen markalara yönelin.

Klişe ama doğru bir laf söyleyim. Monster candır gerisi heyecandır. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LiveStorm-TR

quote:

Klişe ama doğru bir laf söyleyim. Monster candır gerisi heyecandır. :)

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463524&kat=6454&lang=tr-TR#.U4BBgPl_s5J bu cihazı alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

2.200 TL civarında oyun için

> MSI GE60

> Acer V3

> Dell 7537

> Victor W500 ( + İ7, + 1 TB 7200 rpm, + 120 GB SSD) ya da ( i5, 1 TB 7200 rpm, + 240 GB SSD)

Ge60 i5. Oyunlarda kotu bir performans vermez mi?

• Gayet iyi performans verir.
  • oricalcus kullanıcısına yanıt
    Ama bi i7 olamaz sonucta

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkaySulen

Ama bi i7 olamaz sonucta

oyun için düşündüğümüzde
    i5 GTX765 ... i7 GT750den iyidir her halükarda
  • Oyun performansında asıl önemli olan ekran kartı olduğu için i5 veya i7'nin çok fark edeceğini düşünmüyorum.
  • beylerhttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463524&kat=6454&lang=tr-TR#.U4BUvPl_s5K bu fiyata bu cihazdan daha iyisi var mıdır ? oyun için iyi mi ?
  • Bu fiyata bundan daha iyi oyun performansı verecek notebook şu anda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 24 Mayıs 2014; 11:19:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

Bu fiyata bundan daha iyi oyun performansı verecek notebook şu anda yok.

peki monster'ı tavsiye eder misiniz ?
  • Şu ana kadar Monster'la bir iletişimim olmadığı için bu sorunuza cevap veremem. Monster bölümüne göz atmanız faydalı olabilir >http://forum.donanimhaber.com/forumid_458/tt.htm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.