Şimdi Ara

Victor P1 (499 tl) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
8.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanan arkadaşlar telefon hakkinda bilgi verirlerse, alacak arkadaşlara yol gosterirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatına göre iyi 500 tl ama 4gsi yok
    olucak hali yok ya vbir g3 değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Bence 800TL ye Victor U2 :)

disco 2 fiyatına çok yakın disko 2 beğenmiyorum ama ene azından türkiye olan bir marka aynı özelliklere sahip sonuçta hepsi mtk
  • Merhaba
    Ürün pil ömrü bir gunu rahatlıkla cıkarıyor. Aldıgımdan beridir gün icerisinde hic şarj etmedim.
    Facebook twitter, linkedIn, Whatsapp, internet browser icin normal kullanımda gün icerisinde hic sorun cıkarmıyor.
    Fakat kullanımlarınız yogunlasırsa aksam 7-8 gibi %17'lere düsüyor.
    Performansa gelince, Antutu benchmark testi yaptım. 19372 puan aldı. Nexus 4'un bir altında sıralandı. Stabilite testlerinde orta segmente yerleşti.

Aşagıda bir fotograf paylasıyorum. 8 mp arka kamerası ile cekildi.

Discovery II ile karsılastıran arkadaslar icin soyle soyleyeyim. Discovery II 888 TL'lik bir telefon. Bu telefonun rakibi degil. O ayrı bir ürün ve bundan cok cok iyi.
    Victor'u neden tercih edersiniz? Stock android kullanabilmek icin, Samsung'un 1000 TL altındaki tüm telefonlarından daha hızlı oldugu icin.

Yineliyorum. Telefondan yüksek performans beklemeyin. Nexus 4, iphone 5, Nokia 1320 kullandıktan sonra ilk etapta bana basit geldi. Ama kullana kullana alıstım.

500 TL'ye bu telefon alınır. Hem cift hatlı, hem şık bir goruntusu var.

Telefon elde nasıl duruyor diyenler var. Samsung S4'den biraz buyuk, S5 kasasına benziyor. İnce ve cok hafif.

Victor P1 (499 tl)

• Şirkete iki adet aldıgımı yazmıstım. Bir beyaz bir siyah. Gecen hafta 5 adet daha aldım. Özellikle beyazı öneririm.
  • Victor P1 487 TL güncel fiyat...düşünüyorum...
  • thormentor kullanıcısına yanıt
    487 tl 'ye nerde satılıyor?
  • http://www.gelbial.com/asp/show_stock.asp?product=VIC-P1-BLACK 487 tl 7 saat süre kalmış şu andan itibaren...
  • P1 detaylı inceleme yapan yok mu?
  • Bende piranha grande kullanıyorum. Youtubede videolarımda var. 600 liraya en iyi telefondur. Kamerasida gunduz cekimleri cok iyi gecede ortanin ustunde flashlı cekimi cok iyi bana istediginizi sorabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • victor sonunda sitelerinde mobil bölümünü açmış....güzel gelişme......http://www.victor.com.tr/urunler/mobil/
  • Slm.

Victor P1'in ekran kartı nedir bilen var mı?
  • biri bana bu telefonla aynı fiyatta daha iyi telefon göstersin "çin malı sevmeyenler"
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGreenAxe

biri bana bu telefonla aynı fiyatta daha iyi telefon göstersin "çin malı sevmeyenler"

Selam
    Ekran boyutu kucuk, ama Asus Zenfone 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: supermanbd

Merhaba
    Ürün pil ömrü bir gunu rahatlıkla cıkarıyor. Aldıgımdan beridir gün icerisinde hic şarj etmedim.
    Facebook twitter, linkedIn, Whatsapp, internet browser icin normal kullanımda gün icerisinde hic sorun cıkarmıyor.
    Performansa gelince, Antutu benchmark testi yaptım. 19372 puan aldı. Nexus 4'un bir altında sıralandı. Stabilite testlerinde orta segmente yerleşti.

Discovery II ile karsılastıran arkadaslar icin soyle soyleyeyim. Discovery II 888 TL'lik bir telefon. Bu telefonun rakibi degil. O ayrı bir ürün ve bundan cok cok iyi.
    Victor'u neden tercih edersiniz? Stock android kullanabilmek icin, Samsung'un 1000 TL altındaki tüm telefonlarından daha hızlı oldugu icin.

Yineliyorum. Telefondan yüksek performans beklemeyin. Nexus 4, iphone 5, Nokia 1320 kullandıktan sonra ilk etapta bana basit geldi. Ama kullana kullana alıstım.

Telefon elde nasıl duruyor diyenler var. Samsung S4'den biraz buyuk, S5 kasasına benziyor. İnce ve cok hafif.

Victor P1 (499 tl)

anlaşılan forumda birtek siz kullanıyorsunuz p1.. bende almayı düşünüyorum ancak kullanıcılardan hiçbir bildirim öneri, görüş, gelmiyor. deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thormentor -- 11 Eylül 2014; 14:58:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

quote:

Orijinalden alıntı: supermanbd

Merhaba

Victor P1 (499 tl)

anlaşılan forumda birtek siz kullanıyorsunuz p1.. bende almayı düşünüyorum ancak kullanıcılardan hiçbir bildirim öneri, görüş, gelmiyor. deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim...

evet çok az kullanıcısı var ana konusuda yok.Telefonu kullanan birisi konu açarsa iyi olur inceleme videosu felan da yok

• bir arkadaş victor p1 için ana konu açmış...http://forum.donanimhaber.com/m_97121263/f_/key_victor//tm.htm#97132043 bu arada victor yetkilisi u2 forumunda p1 için güncelleme olayacağını söylemiş:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

bir arkadaş victor p1 için ana konu açmış...http://forum.donanimhaber.com/m_97121263/f_/key_victor//tm.htm#97132043 bu arada victor yetkilisi u2 forumunda p1 için güncelleme olayacağını söylemiş:(

Ben mail attım sordum dün akşam birçok kullanıcıdan talep gelirse mecbur güncelleme gelir. Ama hala kuşkularım var zenfone 4 mü yoksa bu mu diyerek beklemedeim
  • bende bi süre daha beklemede kalmayı düşünüyorum .. umarım talepleri dikkate alırlar. ama firma çalışanları kendi ürünlerinden habersiz, bilgileri yok maillerede cevap veren yok sanırım. u2 ana konuda "victor gaming machine" rumuzlu kişi hakkında da firmanın bilgisi yok sanırım.. bakalım bekleyip görücez...
  • thormentor kullanıcısına yanıt
    Ana konuyu takip edin, ama bu resimler de isinizi gorur.
    Victor Gaming Machine rumuzlu kisi, ise yeni girdi herhalde. Yorumları doyurucu gelmedi bana.
     Victor P1 (499 tl) Victor P1 (499 tl)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.