Şimdi Ara

Victor P503S Slim i7 4710HQ GTX 970M İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlamadım şimdi.

Sitesinden cihazı konfigüre ederken 2 adet HDD 2 adet de m-sata SSD kuruluma müsade ediyor ama siz burada olmaz diyorsunuz. Hangisi doğru?
  • Hocam ürünün hdd desteği şu şekilde;

1 x 2.5” 9.5mm HDD / SSD yada 2x 2.5" 7mm HDD/SSD

2 x M.2 SSD

9.5mm 2 tane hdd ya da ssd takılamıyor, 7mm'lik 2 hdd ya da ssd takabilirsin.
  • Selam arkadaslar. Bende perpada isyeri olan bu islere merakli bir arkadasiniz olarak Hali hazirda lenovo y510p sahibiyim. p503, 703 ve s modelleriyle ilgileniyorum. Alt katta kendilerini ziyaret ettim. Yeni ise baslayan ilgili bi arkadas yardimci oldu saolsun.703s modelini inceledik beraber. Cok ilgililer genel olarak. Kisisel gorusum;urun bu islemci ve ekran kartina sahip olan turkiyedeki en uygun fiyatli urun. Kasasi sekil olarak guzel dursada basit duruyor.klavye isiklandirmasini sevmedim. Ekrana cok dikkat etmedim acikcasi ama genel olarak ucuz duruyordu urun. Makyaja cok onem vermeyip almayi dusunuyorum ama bir arkadasim 10 gune amerikadan gelicek ona msi yada rog getirtsemmi diye dusunurken su iki urun arasinda kaldim.
    Turkiyeden victor vic-503s(4710hq, gtx970m, 8gb ram, 500gb hdd+ssd yukseltme kamkampanyasi,dvd room yok...) 3825 tl idi yanilmiyorsam.

Yurt disindan msi gt60 dominator-1065 (4710mq, gtx970m, 16gb ram, 250gb ssd, dvd room...) 3780tl

Msi in bir suru artisi var, killershot, steelseries klavye, 3 lu monitor destegi vb. Tek eksigi ise garantisi olmayacak sizce hangisini tercih etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dr. Victor kullanıcısına yanıt
    Çok az bi farklı bundan çok daha güzel moster bilgisayarlar alınabilir hemde bilindik marka.
  • Call of duty de 2x super sampling ile nasıl oluyor da 80-90 fps alınıyor? High da mı oynuyorsunuz acaba? Testlerde 50 fps ortalama yazıyor da.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.