Şimdi Ara

Victorious Kostümü hangi şampiyona gelir? Tartışalım (Sezon 6)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Gangplank Azir Nidalee Kindred dörtlüsünden birine gelir diye düşünüyorum siz cehangi şampiyona gelir? Tartışalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gpyi unuttuk valla.Ben Viktor, Azir ikilisinden biri olur diyorum artık bir mid lane şampiyonuna çıkarmaları lazım Ryzedan sonra.O zaman Gp, Azir, Viktor, Reksai diyelim.Kindred olursa kendimi asacağım.Öyle aman aman bir başarısı falan yoktu şampiyonun turnuvalarda.Ryze var diye hatırlıyom bilmiyorum yoksa kesin mid lane şampiyonu olmalı.Elise ve Jarvan da var Reksai almasın bu yüzden ya da Kindred.Bot lanede çok var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 27 Ağustos 2016; 15:21:59 >
  • bende olmayan bi şampiyona gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinsmoke Sanji -- 27 Ağustos 2016; 15:05:21 >
  • Araştıracak olanlar için yazayım :

Sezon 1 Victorious Jarvan IV
    Sezon 2 Victorious Janna
    Sezon 3 Victorious Elise
    Sezon 4 Victorious Morgana
    Sezon 5 Victorious Sivir
    Sezon 6 ???

• Gnar olabilir mi diye düşündüm şimdi de çok büyük beklenti olmaz.Gnar da uzun zamandır metada oldu Maokai ve Shenle beraber.
  • Gp, Vladimir, İrelia, Ve tabiki Gragas. Özellikle bu seneki pick rate nedeniyle gragas a bekliyorum.
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Maokai ne kadar metada kaldıysa gnar da o kadar kaldı gnarın alma olasılığı graves ile aynı metayı değiştiren şampiyonlara verirler bence ben hala Gangplank ısrarımı sürdürüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BRIDGIT MENDLER kullanıcısına yanıt
    Gp de metada o kadar kalmadı bence.http://www.gamesoflegends.com/champion/picksandbans.php?id=ALL&season=S6&split=ALL

Şuraya bakınca Trundleın alma olasılığı çok yüksek hem de çok.Trundle gerçeği var.
    Sezon başındaki critplanki unuttun galiba

Sezon başı ile şimdiyi toplayınca çoğu şampiyondan fazla. Aynen trundleı unuttum her yerinde vardı sezonun.

• gragas diyorum ben. Bu sezon çok oynandı, çok tartışıldı, çok konuşuldu.
  • Irelia bence.
  • syndraya çıkartırlarsa bi dua ederim yani. ama güzel ap mid herosuna çıkarsınlar tık diye alırız. ahri ori anivia falan güzel olur.
  • BRIDGIT MENDLER kullanıcısına yanıt
    İyi de rework yedi ve opydi.Top ya da mid lane olacağı kesin şu çıkanlara baktığımızda ama hangisi olur o muamma.Jungle şampiyonları şundan saymıyorum onların competitive istatistikleri hep yüksek olur çünkü jungle da şampiyon sayısı kısıtlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 27 Ağustos 2016; 15:53:55 >
  • Reksai

• Reksai veya taliyah yuzde 25 cassiopeia yuzde 50

5. Sezonun ortasında rework yedi GP Runeglaive Ez patchinden 2 3 patch sonra, nasıl oynanacağı anlaşıldıktan sonra hep oynandı eu finallerinde soaz yüzünden pick ekranı gp üzerinden dönüyodu hatta. S5 worlds gp morde banlarınsan geçilmiyodu hatta 90 pct banı ratei vardı ikisinin de

Şampiyonun kiti güçlü ve diğer hypercarrylerden farkı güç patlamasını bir itemle de yapabiliyor ve çok rahat para kasabiliyor ve global baskısı var op olan kiti

Nidalee trundle gp azir gragas beşlisi son beşlim sanırım daha fazla aday eklemem. Çünkü sezona muhteşem bir etki yaptı bu beşli özellikle nidalee

• Poppy'e çıkacak kaymak sağlam .
  • Oyun domine eden bir solo topa gelir diye düşünüyorum. Tahminleri Ekko ve Trundle üstünde. Çünkü Trundle bi düşer gibi olsada ekko hiç düşmedi ve hala metadalar.
  • QueLks kullanıcısına yanıt
    Ekko TriForce değişikliğinden önce tank itemlarını nerflemelerinden ötürü metadan düşmüştü. Trundle Gnar metaya girene kadar düşmemişti. Sezonun başında Alistar counterı olarak support sezon ortasında Titanic hydra + Iceborn Gauntlet buildi ile toplanede oynanmıştı

• Mf

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.