Şimdi Ara

Vida Bjk Yi Yakmış Rezil Olmasını sağlamıştır bunu alan kişi yazıklar olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamı kim bulup aldıysa bügün yaptığı o müdale ile kendini ve seviyesini buraların adamı olmadığını kanıtlamıştır? hiç orda öyle kayarak adama girilir mi emin olun orda normal bıraksa kaleci çıkar leva gölü bile belki atamaz dı bizim türk takımlarının böle basit hatalar ile bu seviyelerde başarılı olması imkansız kendi kendini imha ediyor çünkü.

Ben hatayı atiba felan kesmem aga o zaman orda paslaşmıcaksın direk uzun vurucaksın büyük takımlar hemen cezayı keser, bir stoper öyle müdale yapmaz kayarak o yerde ben bunu bilirim 11-11 olsa bayern böle gol atamazdı ve gol'de yerdi bayern abartılacak takım değil barça city real kadar gücü yok Roben en fark yaratan oyuncusu adam onu yedek bırakmış bu şansdı yazık oldu 10 kişi ilede defans yapmayı bilceksin ya 3 fark olcak 5 ne

Ahmet çakar skoru bildi Sinana yazık oda mazereti hazır ama 10 kişi der: d

• Bayern abartılacak bir takım değil mi?

Adamlar kaç kere finale çıktılar.Haberin yok galiba?Konyasporla oynamıyorsun.Bayern Munih ile oynuyorsun.Adamlar daha Robben'i tutamıyorlar.Sürekli defanstayız.Adamlar ince detayını kadar oynuyorlar.Attığı goller bile şekilli özelikle Müller'in ki.Hele son dakikalarda Robben bildiğin anteramandaymış gibi oyun oynuyordu.Bunu kabul edelim.Böyle bir oyunla hiç bir şekilde yenemezdik.

Ha bu arada Vida'nın ilk kırmızı kartı şansızlık olmuş.Ama böyle bir takımla Alianz Arenasında mücadele etmek çok zor.Çok güzel oynadılar.Bir Beşiktaşlı olarak tebrik ediyorum.
  • kırmızı kart hayırlı oldu hiç değilse bahane oldu

maçtan sonra ntvsporu izliyorum, maçın ilk 16 dakikasını ayrı degerlendirmek lazım diyor adam

16 dakikada 5 gol yiyecek halin yok heralde.
  • Caner-Atiba-Vida

Kırmızı kart pozisyonunda üçü de hatalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobi.

Bayern abartılacak bir takım değil mi?

Adamlar kaç kere finale çıktılar.Haberin yok galiba?Konyasporla oynamıyorsun.Bayern Munih ile oynuyorsun.Adamlar daha Robben'i tutamıyorlar.Sürekli defanstayız.Adamlar ince detayını kadar oynuyorlar.Attığı goller bile şekilli özelikle Müller'in ki.Hele son dakikalarda Robben bildiğin anteramandaymış gibi oyun oynuyordu.Bunu kabul edelim.Böyle bir oyunla hiç bir şekilde yenemezdik.

Ha bu arada Vida'nın ilk kırmızı kartı şansızlık olmuş.Ama böyle bir takımla Alianz Arenasında mücadele etmek çok zor.Çok güzel oynadılar.Bir Beşiktaşlı olarak tebrik ediyorum.

kamil kardeşim birde gülme smileyi atıyorsun ? bu maç için konusuyorum geçmişimi kattık ? gol yemeye çok müsait takım git sen bir barça real city ne bilem liverpool oyunu izle sonra bayern izle roben riberiy olmadan allahım ya konu açıyoz dediğimizi de anlamıyor

• Kırmızı kartın %90ı Atibaya yazılır.en azından skorun bahanesi oldu kırmızı kart ama hafta sonu derbi varken de çok daha fazla yordu.

Adriano dışında beklerimiz çok zayıf.Robben girdi yok etti resmen.

Bu arada Bayern sonraki turda elenir gibi.Özellikle Salahlı, Maneli Liverpool Bayern'i madara eder çok net.
  • Yanındaki adama pas atmaktan aciz, sırf geçmişteki performansından ötürü 34 yaşında BJK de Q7 ile birlikte Şenol hocanın manevi evlat kontenjanından 11 de ısrarla oynatılan Atiba'nın hiç suçu yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 21 Şubat 2018; 1:44:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne sanssizligi arkadas resmen aptallik olmus Vida'nin yaptigi. 75 dakika deplasmanda Bayern'e karsi 10 kisi oynuyorsun. O dakikadan sonra 5-0 normal sonuc. Levandowski golü atsaydi, mac 11'e 11 oynansaydi böyle bir hezitmet olmazdi. Ikinci maca daha normal bir skorla cikilirdi. Tamam Bayern saglam takim ama sampiyonlar liginde öyle her gelene de 5 atamiyorlar. Bence taraftara yazik etti Vida denen capsiz adam. Hem bu mac iskence oldu hem de ikinci maci izlemenin bir anlami kalmadi.
  • Siz beşiktaşı tutmayın . Vidanın zerre suçu yok . En fazla yapabileceği şey gole izin verip 11 kişi devam etmekti oda tecrübe eksikliği.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Yanındaki adama pas atmaktan aciz, sırf geçmişteki performansından ötürü 34 yaşında BJK de Q7 ile birlikte Şenol hocanın manevi evlat kontenjanından 11 de ısrarla oynatılan Atiba'nın hiç suçu yok...

atibaya baskı altında o topu atan caner ama o bölgelerde caner topu ileri vursaya ? caner ve vidaya yazılır suç ben en çok vidaya yazarım olamaz mı arkadaş atiba az yanına atabilir futbolda olabilir ama başa baş kalmış adama yanında koşssa omuz gitse zaten bozar o açıdan zaten levo %70 golü atamazdı kaleciye nişanlıyabilirdi vida napıyor sanki tecrubesiz basit takım oyuncusu gibi adamın ayağına kayıp lak yere yapıştırıyor, gol yesen nolcak hiç yoktan 1 gol atabilirdin hep aynı terane bizim takımların gider kievde 10 kişi kalır burda öyle sen ceza alanında pas yapcak kadar böle deplasmanlarda büyümedin

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

kamil kardeşim birde gülme smileyi atıyorsun ? bu maç için konusuyorum geçmişimi kattık ? gol yemeye çok müsait takım git sen bir barça real city ne bilem liverpool oyunu izle sonra bayern izle roben riberiy olmadan allahım ya konu açıyoz dediğimizi de anlamıyor

Lewandowski'nin nasıl oynadığını görmedin mi?Ya da Coman'ı veya Mülleri?11 - 11 oynasakta yine yenileceğiz, güzel kardeşim.Querasma almış başına gidiyor.Ne yanındaki adama pas atıyor.Ne de kaleye doğru düzgün vurabiliyor.Bu adam her zaman böyle ya.Hiç değişmeyecek...Şu adamı çıkartmıyor ya.Bizleri kanser ediyor.Abuk subuk pas hatası yaptılar.Kötü oynadık ve kaybettik.Karşımızdaki takımın iyi olduğunu kabulleneceksin.Abartılı bir takım olduğunu söylemen benim komiğime gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 21 Şubat 2018; 1:56:22 >

• Pozisyonda %60 Atiba , %40 Vida hatalı. Vida orada o anki panik haliyle faul yapma kararı aldı. Atiba'nın o pres altında pas verirken ayağına dikkat etmesi gerekiyordu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Yanındaki adama pas atmaktan aciz, sırf geçmişteki performansından ötürü 34 yaşında BJK de Q7 ile birlikte Şenol hocanın manevi evlat kontenjanından 11 de ısrarla oynatılan Atiba'nın hiç suçu yok...

atibaya baskı altında o topu atan caner ama o bölgelerde caner topu ileri vursaya ? caner ve vidaya yazılır suç ben en çok vidaya yazarım olamaz mı arkadaş atiba az yanına atabilir futbolda olabilir ama başa baş kalmış adama yanında koşssa omuz gitse zaten bozar o açıdan zaten levo %70 golü atamazdı kaleciye nişanlıyabilirdi vida napıyor sanki tecrubesiz basit takım oyuncusu gibi adamın ayağına kayıp lak yere yapıştırıyor, gol yesen nolcak hiç yoktan 1 gol atabilirdin hep aynı terane bizim takımların gider kievde 10 kişi kalır burda öyle sen ceza alanında pas yapcak kadar böle deplasmanlarda büyümedin

Siz eminim Şenol hoca ve Atiba gibi Q7 ninde bu takımın olmazsa olmazları olduğuna inananlardansınız.

Bu kadar hata yapıp hataları görmezden gelinen,toz kondurulmayan 3 kişi var takımda, Şenol hoca ile manevi evlatları Q7 ve Atiba...

• quote:

Orijinalden alıntı: Venerable

Pozisyonda %60 Atiba , %40 Vida hatalı. Vida orada o anki panik haliyle faul yapma kararı aldı. Atiba'nın o pres altında pas verirken ayağına dikkat etmesi gerekiyordu.

Atiba'nin hatasindan olsa olsa gol olurdu.

Vida'nin hatasindan 5 oldu.

Simdi karar verin %kac kim hatali.
  • Adım gibi eminim ki Vida o müdahaleyi yapmasa ve gol olsa bu sefer genel olarak çoğunluk "Ah be Vida kaysana orada işte adama belki penaltı olur, frikik olur atamazlar yeaaa" diyecekti. Bunları daha önce gördük. Aklıma bizim PAOK maçı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 21 Şubat 2018; 4:1:43 >
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    lewa o dakika da golü atsa yine 5 olurdu belki daha fazla. 10 kişi kalmaları kısa süreli avantaj bile yarattı bjkye açamadı kilidi bayern zaten gol de 10a10 iken geldi.
  • 2000 - Champions League Semi-Final

2001 - Champions League Winners

2002 - Champions League Quarter-Final

2003 - Champions League 1st Round

2004 - Champions League 2nd Round

2005 - Champions League Quarter-Final

2006 - Champions League 2nd Round

2007 - Champions League Quarter-Final

2008 - UEFA Cup Semi-Final

2009 - Champions League Quarter-Final

2010 - Champions League Final

2011 - Champions League 2nd Round

2012 - Champions League Final

2013 - Champions League Winners

2014 - Champions League Semi-Final

2015 - Champions League Semi-Final

2016 - Champions League Semi-Final

2017 - Champions League Quarter-Final

Kesinlikle abartilacak takim değil

• quote:

quote:

coman sol tarafı folloş etti. sağda kimmich 20 kere filan bindirdi. hele robben girince iyice geri çekildi takım.ribery girmese bile olurdu adam comanı alkışlatmak için oyundan aldı.
    anlamadım bayern mi gol yemeye müsait. 3 kere ya gittiniz ya gitmediniz adamların kalesine. o da kişisel beceri ile .sen o takıma burada da gol atamazsın.

• vida'da suç var tabi ama onu o duruma sokup kart görmesini sağlayan atiba.

burada küfürler atibaya edilmeli vida'ya üzüldüm. düşünse kaymazdı hiç beklemediği anda kalesi gol görüyordu dayanamadı kesmek ıcın kaydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O mudahale 10 kisi birakti ama golu engelledi ki besiktas dk 42-43 e kadar skoru tutmasina ragmen 5 yedi.

Dk 16da vida o mudahaleyi yapmasa da lewa golu atsa(ki leea gibi bir forvete atamayabilirdi demek hayal) 11-11 olsa bile en az 5 atardi bayern.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.