Şimdi Ara

video açma sorunu(vlc,k-lite,wmp...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar herhangi bir video açmak istediğim zaman hata raporu gönder iletisi alıyorum...bilgisyarımın ana kartı yanınca eski pc'yi kullanmaya mecbur kaldım ekran kartı 16 mb ama daha önce bu tür sorunlar vermiyordu...bu sorunu nasıl halledebilirim?

• Başka bir player programı yükle bakalım bi
  • Pekii windows gezgininde videoları önizlemeli (küçük resim görünümü) gösterdiğinizde de aynı hataları alıyormusunuz?

cevap evet ise:http://forum.donanimhaber.com/m_28006933/tm.htm
    burada verdiğim bilgiyle çözülebilir.

Diğer alternatiflere gelince, eğer donanımsal yada sürücülerle ilgili bir sorun değilse, kodek paketinizi tamamen kaldırıp varsa yeni sürümünü kurun. Farklı bir vidyo oynatıcısı ile deneyin. Gerçi vlc,wmp denemişsiniz ama olsun bir de gom (vlc gibi en çok kullanılan kodek bileşenleri ile birlikte gelir) ve mpc (mediaplayer classic, sistemde yüklü olan kodekleri kullanır) deneyin.

• K-Lite Mega Codec Pack 4.4.2 :

video açma sorunu(vlc,k-lite,wmp...)

İndirip kurduktan sonra içinde birlikte gelen MP Classic ile rahatça izleyebilirsin. Açamadığı format yoktur. Başka bir program kurmana da gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LionTech16 -- 25 Aralık 2008; 15:01:02 >

• Benimde öylebir sorunum var telefondan çektiğim videoları Windows media playerdan açamıyorum ama QuickTime'da çalıştırıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Benimde öylebir sorunum var telefondan çektiğim videoları Windows media playerdan açamıyorum ama QuickTime'da çalıştırıyor.

telefondan çektiğin videolar 3gp formatındadır klitecodecpack yüklemen gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.