Şimdi Ara

VİDEO ÇEKİMİ 640*480 30 fps OLAN TELEFONLAR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yakında cep telefonundan film çekebilecez demek,
    youtube videoları kaça kaç acaba?
    yani telden 320-240 çeki yapsak 30 fps, hiç bozulmadan youtube tan izlenirmi acep?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurrani

yakında cep telefonundan film çekebilecez demek,
    yani telden 320-240 çeki yapsak 30 fps, hiç bozulmadan youtube tan izlenirmi acep?

arkadaş zaten bildiğim kadarıyla tamamen SE k750i ile çekilmiş bir film mevcut adını bulursam söylerim galiba national geographic in cebinizdeki kamera adlı ekindeydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurrani

yakında cep telefonundan film çekebilecez demek,

youtube'a upload edildiği zaman vidyonun orjinal kalitesinde bozulma oluyor En iyisi kendi bilgisayarından rapidsshare'a upload yapıcaksın o zaman vidyonun gerçek kalitesi bozulmadan yükleyip izleyebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky_Walker1907 -- 24 Eylül 2007; 14:03:15 >

• 6630 7.5 fps video 3gp video çekimi yapıyo ses kayıt olarakat videosunu amr olarak kaydediyo

ben bir n93i kulanıcı olarak

n93i n93 den ışık alıcısı kamerası n93 den daah iyi ve gayet aydınlık ve net video çekiyo sanki uydudan dijitakl kabaalrı izliyorsunuz ya ogörüntü kalitesinde bire bir
  • 6220 C
  • Diğer modelleri neden yazmadınız ya.
    N79-N85-N86-Piyasada sıfırı olmasada N82 gibi...
  • tolyo konu 2007'de açılmış 10dan olabilir.
  • Güzel hortlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: zakkuivi
    tolyo konu 2007'de açılmış 10dan olabilir.

Hakkaten ya hiç bakmadım bende. @whiteday_20 nin ardına düştüm. Ne diye 3 senelik konuya durup dururken yazarsın be kardeşim anlamam ki!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.