Şimdi Ara

VİDEO ÇÖZÜMLERİ YAPANLARI ALLAH'A HAVALE EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En kaliteli yayınların bile video çözümlerinde soruların karışık olması, önceki testin sorusunun sonraki testte olması vb. şeylerden bıhtım ya bıhtım.

• he la bazen 1 soru yazan yer 12.soru ile yer değiştirmiş oluyor işin kötü yanı o yerdeğiştirmiş haline bastığında bile 7.soru çıkıyor. soru çözmü izleyecez diye sherlock olduk aw.

en baştan tıklıyorum 1. soru yazan yer 5. soru ise 6 soru x'tir diye oran orantı yapıyorum ama çıkmıyor.

mağdurum.

• he la bazen 1 soru yazan yer 12.soru ile yer değiştirmiş oluyor işin kötü yanı o yerdeğiştirmiş haline bastığında bile 7.soru çıkıyor. soru çözmü izleyecez diye sherlock olduk aw.

en baştan tıklıyorum 1. soru yazan yer 5. soru ise 6 soru x'tir diye oran orantı yapıyorum ama çıkmıyor.

mağdurum.

• hayır çok mu zor abi anlamıyorum düzenli yapsanıza

• bilgisayardan girince özellikle bs'de çok karışık oluyor. mobilde düzgün çalışıyor

• demin prf sosyal denemelerinde başka sorular vardı

• beğenmediğimiz tonguçun çözüm sitesi çok güzel

• mavili karaağaç fasiküllerinde sorunun çözümünü bulmak için tüm testleri gezerdim eski basım diye farklıdır dedim. yeni turunculu fasikülleri aldım yine bulamıyorum :D fasikülde olmayan tonla sorunun çözümleri hala duruyor ama sitede
  • seljuk_warrior S kullanıcısına yanıt

tonguç geometrik çözümleri 5 sorudan sonra intihara sürükler

• Neden kaf almalısınız sorusunun çok güzel bir cevabı.

• rabego R kullanıcısına yanıt
    Kafta aynı hatalar mevcut
  • Bir de bazı yayınevleri hatalı soruları çekmiyorlar. 12 soruluk testte 1 sorunun çözümü yok o da hatalı soru la çöz bi açıkla cevap anahtarı yanlış de arkadaş.
  • 345 tyt fen denemelerinin biyoloji kısmını çözen hoca 15 saniye içinde cevabı okuyup bitiriyor videoyu. İnsan sinir krizi geçiriyor.
  • yayınevleri bi kitaba 50-60 lira alıyorlar hala rezil rezil sorunlar çıkıyor;

soru çözüm uygulaması leş olan..
    soruyu çözen hocanın kötüsünü bulan..
    soruları uygulamada kaydıran..
    pamuktan ince sayfası olan..
    şekilli şukullu sorularda koyu renkle alan boyayıp kurşun kalemi göstertmeyen..
    sayfada soruyu çözücek boşluk bırakmayan..
    zımba veya yapıştırma her neyse sayfayı ikiye ayırırken düzgün ayrılmayan..

kısacası koca koca şirketler öğrenci sömürmek dışında bi bok bilmiyo
  • hepsi aynı

1.soruda 7. soru

5. soruda 12. soru

ulan bulana kadar vakit kaybı zaten

• Şu video çözümleri silah zoruyla yaptırıyolar galiba, arkadaş kitabın parasını vermişim, anlamadığım soru için videoyu açıyorum adam soruyu hemen çözebilmek için ezbere bir şeyler anlatıp şık işaretliyor, madem soru çözmek istemiyorsun çözme?

Sorudaki bütün şıkları eledikten sonra kalan şıkkın neden doğru olduğunu anlatmadan evet cevap bu diyip işaretleyen, şıkları inceleyelim diyip cevap olan şıktan başlayan ve işaretleyip bitiren bile gördüm, verdiğimiz parayla rezil oluyoruz resmen, şu soruları çözenlerden soru yazmaları istenmiyor, tek yapmaları gereken soru çözmek ama girdikleri triplere bak, soruları yazan adamlar üşenmemiş, bunlar bir soruyu çözmeye üşeniyor.

• Video çözümünde bıyıklı hocamın yazdığı videosunu da kendi çektiği Miray yayınlarını tek geçerim. Kitabı yazan kişinin kendi çözmesi gerçekten farklı oluyor.
  • apotemi problemleri çözen hoca... allah belasını versin

• Sarmalın rezalet
  • A değil
    B değil
    D değil
    E değil
    Doğru cevap C şıkkı arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 30 Ocak 2021; 17:3:45 >
  • rabego R kullanıcısına yanıt
    Kafta 2 teste bir hiçbir şey olmasa cevap anahtarı hatası cıkıyo .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.