Bildirim
video in
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
driverları eksik kurmuşum.şuan video-in alabilmekteyim.
yannız search kısmı çalışmadığından eskiden forumda gördüğüm fakat şimdi bulamadığım [s video] kullanınca çıkan siyah beyaz görüntüyü renkli yapmak için yapılması gereken ayarı sorucakdım.
nedense şu sarı kabloyu kullanınca görüntü renkliyken s kablosunu kullanınca görüntü siyah beyaz gelmekte.s kablosu 4 pinli.acaba ondan mı?yada ben neyi yanlış yapıyorum.
bir de bu beyaz la kırmızı ses kablolarını ses kartının hangi kısımlarına takmamız lazım.henüz 5.1 vb ses sistemi almadığım için sadece yeşile çift hoparlör takmış bulunmakdayım.ayrıntılı bilgi yada link verebilirseniz sevinirim. -
ekran kartından tv ye mi bağlantı yapıyorsun yoksa tv den ekran kartına mı -
ikisini de yapıyorum.
ekran kartım winfast a310 fx5600 vivo
kartla beraber verilen mavi bir kablo war kartın s girişi 8 pinli sanırım oraya bu mavi kablonun ucunu takıyorsun hem in hem out için s ve kompozit kablo desteği verecek şekilde 2 şerden 4 çıkışın oluyor.
tvnin de bir kompozit ve bir adet skart çıkışı war. tvnin komposit girişine tvoutdan gelen kompozit kabloyu, video-in e de diger kompositi takdım.
bu durumda görüntüde kesinlikle bir problm yok.bu arada ses kablolarını henüz takmış değilim.
s kablosunu ekran kartının video-in girişi ile tvye taktığımda malesef renk gidiyor.
bu durumda s kablosu kullanmak biraz mantıksız.kabloda mı bişi war yoksa benim mi bir ayar yapmam gerek onu bilemiyorum. ekran kartının ayarları pal destekler durumda.
bu renk problemi bir tek benim mi başıma geliyor ?aksii durumda daha önce karşılaşanlar nasıl hallettiler?
bir de ses çıkışlarını tvden capture için nasıl takmam gerektiğini söyleyenilirmisiniz?
yardımlarınızı bekliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X