Şimdi Ara

Video İnceleme - The Sims 4 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Harbi şu oyunu alacağınıza gidin The Sims 3 alın üstelik sadece ana oyununu alın daha çok zevk alırsınız. Açık dünya var, bulaşık makinesi, araba, bisiklet var. Create a style var. Grafileri de bin basar şu kıçı kırık oyuna. Yemişim simlerin duygusunu duygusuz olsa ne olacak sanki serinin içine ettiler bıraktılar.
  • Ve Sims serisi biter.

• Talha Aynacı kendisini birebir yapmış helal olsun :D

• simcity incelemesi geldi aklıma ne guzeldi
  • Oyun çıkmadan ''the sims 5'i düşünmüyoruz, oyunumuz başarısız olursa yeni bir sims olmayacak(güya)'' demek tam anlamıyla bir yüzsüzlük oyunun böyle tepki alacağını bile bile önden peşinen yapılan bir uyarı dayatma bu hayranlara yönelik. Şimdi beğenmiyorsan alma dersiniz doğru ama bu paragözlük de tepki çekmeyecek gibi değil alınmamalı tepki gösterilmeli yoksa akılları başlarına gelmez. Oyun bu haldeyken bile satış rakamı konusunda sıkıntı olacağını sanmam hayranların çoğu almamazlık yapmaz alırlar böyle bir oyunu normaldir zaten EA için başarı denen şey satış rakamı klasik EA bunu Simcity'de de görmüştük onda tam çuvallamışlardı. İşin kötüsü bu oyun böyle satarsa 5 yıl sonraki the sims 5'ten de bir şey beklemeyin aynı tas aynı hamam olur.

• sims serisi batmali :D bir daha cikmasin .D

EA , THE SIMS KILLER :D

Ruhsus bir oyun sizi bekliyor ,Herseyi ek paket ile satacaklar artik olaya ticari bakiyorlar yazik.

not :hayatimda sims oynamadim

• Inceleme super olmus tebrik ederim.

• Az satan bir oyunda böyle kurnazlık yaparda satış yapmaya çalışırsın anlarım da zaten bu oyunu ve paketlerini satın alan milyonlar varken neden yaparsın onu anlamak mümkün değil.
  • Sims 2 full collection bedava iken almıştım 3 mu 4 mu alayım diyordum, 3'un Full Collection paketi daha mantıklı geldi.

• BSC ekibi oyuna çok iyi aktarılmış, bu da oyunun Create-a-Sim bölümünün oldukça başarılı olduğunun bir kanıtıdır bence

• Oyunun eksiklikleri artılarını örtüyor.Oyun bu haliyle sims 2 ye degil sims 1 e donmus.Gercektende incelemeyi izlerken sims 1 günlerime geri dondum.Bu oyunu almak yerine sims 3 e devam edecegim cunku yasayan bir dünyanın içinde oynamak artık vazgeçilmez oldu

• Ulan Ea sen ne pislik bi firmasın güzelim oyunu ne hale getirdin. Beyler ağır bir fifa fanı olarak söylüyorum Pes olmasın bu pislik Ea fifa' yıda Antrenman modu ayrı maç modu ayrı satar.
  • 8:36 daki sims talha abi değilmi :D

• arkadaşlar oynayan varmı halen ne durumda şuan oyun

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.