Şimdi Ara

Video İnceleme: Uncharted 4 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 400 dolarlık konsolla 600 dolarlık ekran kartlarını karşılaştırmak iyiymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnakinHendrix

400 dolarlık konsolla 600 dolarlık ekran kartlarını karşılaştırmak iyiymiş.

600 dolarlık konsolla 400 dolarlık ekran kartını karşılaştırabilir miyiz ?

• Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Sen karsilastirabilirsin Mactavish sana her şey serbest.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnakinHendrix -- 21 Mayıs 2016; 15:04:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytugsasal

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: rambocuk

Konsolun en iyi grafikli oyunu demek haksızlık olur tüm zamanların en iyi grafikli oyunu pc de hangi oyunda böyle grafik gördük acaba gtx 980 ti ile hiçbir oyunda görmedim evet belki fazla fps evet belki fazla netlif ama görsellik olarak gelmiş geçmiş en güzel görünen oyun 9.2 de herkes 9.7 felan verdi bizde 9.2 verelimde farkımız olsun gibi olmuş haksızlık edilmiş en az 9.7 denilebilir</blockquote>

Farkımız olsun deyip dikkat çekmek istiyorsan 6-7-8 puan falan verirsin. 9.2 ile dikkat çekmeye çalışanı ilk defa senden görüyorum. Eksisine değinilmemiş demişsiniz. Ormanlık mekanlar tekrar hissi veriyor demiş. Online modlarda yardımcılar kötü aksiyonu engelliyor adamlarla arana giriyorlar demiş. Bulmacalar önceki oyunlara göre basit demiş. Daha vardı ufak birkaç eksi. Bunlar da ufak eksiler olduğu için SADECE 0.8 puan kırmış ve 9.2 vermiş. Oyunun online modunda harita ve mod sayısı az ve daha çok uğraşılabilirdi vuruş hissi yok sırf burdan bile 0.8 puan kırılabilir istense. Bana kalırsa da oyun kesinlikle 9.7 puan etmez. 9 veya 9.2 uygun bence. Şimdi senin dediğin puanı mı vermeli Gökhan yoksa benim dediğim puanı mı?

Vuruş hissi bu oyunun kötüyse ben şerefsiz evladıyım hayatımda gördüğüm en iyi vuruş hissi bu oyundadır,Video izleyerek boş boş yorum yapmayın oyunu oynamasak bizide kandıracaksın..Online moduda süper sen kimi yiyorsun çeşitlilik olarakta süper...Bu oyun en az 9,5 almalıydı...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Spoiler gormiyim diye konuya dahi girmiyorum:) ne merak yatrdilar oyunla ilgili. Helal olsn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9,2 puanı hak etmiyor .

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: aytugsasal

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: rambocuk

Konsolun en iyi grafikli oyunu demek haksızlık olur tüm zamanların en iyi grafikli oyunu pc de hangi oyunda böyle grafik gördük acaba gtx 980 ti ile hiçbir oyunda görmedim evet belki fazla fps evet belki fazla netlif ama görsellik olarak gelmiş geçmiş en güzel görünen oyun 9.2 de herkes 9.7 felan verdi bizde 9.2 verelimde farkımız olsun gibi olmuş haksızlık edilmiş en az 9.7 denilebilir</blockquote>

Farkımız olsun deyip dikkat çekmek istiyorsan 6-7-8 puan falan verirsin. 9.2 ile dikkat çekmeye çalışanı ilk defa senden görüyorum. Eksisine değinilmemiş demişsiniz. Ormanlık mekanlar tekrar hissi veriyor demiş. Online modlarda yardımcılar kötü aksiyonu engelliyor adamlarla arana giriyorlar demiş. Bulmacalar önceki oyunlara göre basit demiş. Daha vardı ufak birkaç eksi. Bunlar da ufak eksiler olduğu için SADECE 0.8 puan kırmış ve 9.2 vermiş. Oyunun online modunda harita ve mod sayısı az ve daha çok uğraşılabilirdi vuruş hissi yok sırf burdan bile 0.8 puan kırılabilir istense. Bana kalırsa da oyun kesinlikle 9.7 puan etmez. 9 veya 9.2 uygun bence. Şimdi senin dediğin puanı mı vermeli Gökhan yoksa benim dediğim puanı mı?</blockquote>

Vuruş hissi bu oyunun kötüyse ben şerefsiz evladıyım hayatımda gördüğüm en iyi vuruş hissi bu oyundadır,Video izleyerek boş boş yorum yapmayın oyunu oynamasak bizide kandıracaksın..Online moduda süper sen kimi yiyorsun çeşitlilik olarakta süper...Bu oyun en az 9,5 almalıydı...

Düşünceni kabul ettirmek için aileni ortaya atman üzücü bir durum . Oyunu 65 gün öncesinden ön sipariş verdim bitirdim hikaye olarak çok güzel bir oyun olmuş. Hikaye kısmında ki vuruş hissi online kısımdan daha tatmin edici. Online kısım çok çeşitli diyorsun alıştırma modunu saymazsan 3 tane oyun modu var bunun neresi çeşitli harita olarakta 8 harita mı ne var. Senin çeşitlilikten anladığın buysa senin adına sevindim. 9.2 puan az deyip 9.5 puanı savunuyorsun komik gerçekten. Neyse bir sen oyunu oynayabildin dediklerin doğru, oyunu eleştiren diğer kim varsa oyunu kesin oynamadı senin anlayışına göre :) Tamam haklısın oyunun eksiği yok her yönden kusursuz ve oyunun puanı 9.5 :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.