Bildirim
Video İpod Tv Out Sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadasım iPod cıkısları farklıdır.Bendede ilk aynı problemler oldu.Sarı kırmızı ve beyazı dene yani mesela sarıya kırmızıyı beyaza sarıyı tak.Oyle yapınca oluyor... -
ya öyle bi deneme yaptım ama fark göremedim acaba orjinal olmayışından kaynaklanıyor olamazmı ? ben bundan şüphlendin doğrusu bakalım bi deniyim eyw soal yardımcı olduğun için... -
Hayır orjinallik le ilgisi yok bence bidaha dene. -
sonydijital@hotmail@hotmail.com msn adresınden bılgı alabılırsın yada 312 4188120adresınden bılgı alabılırsın -
bende de 4 gb ipod nano var ve yazılım cd olmadığı için video izleyemiyorum. hangi formattaki videoları çalıştırır bilen varmı? -
quote:
Orjinalden alıntı: forex
sonydijital@hotmail@hotmail.com msn adresınden bılgı alabılırsın yada 312 4188120adresınden bılgı alabılırsın
ya forex neyi danıcaz abi senin fikrin warsa buraya yaz... -
http://www.oreillynet.com/pub/a/mac/2005/11/18/video-ipod.html?page=2
Linkte resim her seyi acıklıyor..... -
arkadaşlar bende de sony mp4 ipod var çok uyuz oldum amv formatı ne varmış aramadığım yer kalmadı internette nasıl oulcak bir yardım eden var mı???????????????????????? -
kardesım ii dınlele senın elındekı kaployla gıt buraya uygun hale getrsınler kabloyu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X