Ben bir video kamera almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucu iki video kamerandan birini almaya karar verdim birisi "SONY DCR-DVD110E DVD VİDEO KAMERA" diğeri "SONY DCR-DVD115E DVD VİDEO KAMERA". Bu iki video kamera arasındaki tek fark ses kaydı, birisi stereo ses kaydı yapıyor diğeri 5.1 ses kaydı yapıyor. Aralarındaki fiyat farkı 140 YTL. Ses kayıt farkı için 140 YTL lik ek fiyat artışına katlanmak anlamlı mı? Veya başka bir model video kamera önerisi olan varsa lütfen cevap yazsın.
Midenizi bulandırmak gibi olmasın ama DVD ye kayıt eden kameralardan almanızı tavsiye etmem. Bir müddet sonra kesinlikle dvd secmeye baslayacak, cektigi medyayı okumayacak, laser arızası çıkaracak. Kısaca sizi sinir edecek. Ya minidvd kasetlere ya da harddsikli modellere yönelin. Bu kameraların ikiside olmaz ama seçim sizin...
quote:
Orjinalden alıntı: BLoWeR
Midenizi bulandırmak gibi olmasın ama DVD ye kayıt eden kameralardan almanızı tavsiye etmem. Bir müddet sonra kesinlikle dvd secmeye baslayacak, cektigi medyayı okumayacak, laser arızası çıkaracak. Kısaca sizi sinir edecek. Ya minidvd kasetlere ya da harddsikli modellere yönelin. Bu kameraların ikiside olmaz ama seçim sizin...
evet hocam bende harddiskli olan modelleri öneririm...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme