Şimdi Ara

video kaydı iyi tel tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

en başarılısı n93i bunu kimse tartışmasın.şu ana kadar ondan daha iyi video çeken bi telefon görmedim ben şahsen.arkdaşım ikinci el n93i 450-500 civarlarında gördüm.ama bulman gerçekten çok zor

görmediğin hiçbirşeyin var olduğunu düşünmüyorsan öteki dünyada vay haline:)
    n93 den sonra çok modeller çıktı,
    divx formatı nedir bilirmisin???
    şu an itibari ile şöyle bir denklem mevcut;

2x2 = 4
    video=lg
  • daytripper25 deneyebildin mi video çekimini?
  • denedim kardeş.başarılı diyebilirim.ama ne yazık ki bir aldatmaca var.lg gibi bir firma bunu nasıl yapıyor anlayamadım doğrusu.30 fps çekebildiği yazılıp duruyor heryerde.oysa her çözünürlükte 15 fps çekiyor.çözünürlük,görüntü iyi.abi dış çekimlerde iyi sonuç alınıyor.içerde çok başarılı değil.ancak 30 fps olsaydı daha iyi olurdu.foto olayı da 5mpye göre vasat.ama sonuç olarak 330 liraya malolan bir tel için bu özellikler fazlasıyla mükemmel.gören arakdaşlar çok beğendi.fiyata çok şaşırdılar.1 sene rahat işimi görür bu telefon.sonra da dokunmatik,8 mp,divx video çeken(belki de hd kimbilir:)) bir tel alırım heralde.yeni kısaca bu fiyata bedava.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

n95 iyidir

Katılıyorum, n95'in video çekimi gerçekten çok iyi.
  • arkadaşlar benim kc550de bugün iki kere donma oldu.ekran dondu kaldı ve pili çıkarıp takmak zorunda kaldım.birinde video kaydında diğerinde ise pdf belgesine bakarken oldu.acaba bi problem mi var telefonda.
  • arkadaşlar, video çekim kalitesi benim için hastalık derecesindedir her telefonun video çekimlerini alırım ve bilgisayarda karşılaştırma yaparım ,N 93,n95,n95 8gb,innov8ve n96 yı sırası ile kullandım ve çekimleri var hepsinin elimde lg de dahil sanıldığı gibi avi format en iyisi diil önce bunu belirteyim önceden öyleydi ama şuan diil ...ŞUAN EN İYİ VİDEO ÇEKEN TELEFON ,,,N96,,,DIR diğer N serilerinin ve avi formatının hepsinde mozaiklenmeler ve sulanmalar ve nesnelerin etrafında karıncalanmalar var zoom yapınca bu karıncalanmalar sulanmalar ve pastel boya atılmış renge donüşmesi ayyuka çıkıyor ve görüntü resmen berbat oluyor ,zom yapmadan bile renkler suni görünüyor...ama N96 NIN ÇEKİMLERİNDE ANLATTIĞIM BU OLAYLARIN OLMASI SÖZ KONUSU DİİL RENKLER DOĞAL, NESNELERİN ETRAFINDA KARINCALANMA SULANMA VE MOZAİKLENMELER OLMUYOR HATTA ZOOM YAPINCA DİĞERLERİ GİBİ GÖRÜNTÜ BOZULMUYOR ÇOK ÇOK AZ BİR BOZULMA VAR ,ANLAŞILMIYOR BİLE NESNELERİN DETAYLARINI SEÇEBİLİYORSUNUZ ,(ŞU AN EN İYİSİ N96 NIN MPEG-4 VİDEO ÇEKİMİ)RAKİBİ YOK VİDEO KAMERA KALİTESİNDE ÇEKİYOR N96 DİYEBİLİRİM.VEDE HAFIZADA KAPLADIĞI YER BÜTÜN TELEFONLARDAN DAHA FAZLA,MESELA 12 SANİYELİK BİR VİDEO HAFIZADA 6,2 MB YER KAPLIYOR BUDA KALİTE DEMEK VE HİÇ BİR TELEFON BUNA YAKLAŞAMIYOR EN YAKLAŞAN N95 8GB ODA 5,MB..AŞAĞIDAKİ LİNKTE DÜN AKŞAM HAVA KARARIRKEN MISIR ÇARŞISININ KAPISINDA ÇEKTİİM VİDEO VAR DİĞERİDE KAPALI MEKAN EV ÇEKİMİ ZOM A DİKKAT,ÖZELLİKLE SONUNA KADAR ZOM YAPTIMKİ DİĞERLERİ İLE FARKI ANLAYABİLESİNİZ DİYE ,HİÇ BİR TELEFON ZOM YAPINCA GÖRÜNTÜYÜ BÖYLE GÖSTERMEZ VE NET OLMAZ DENEYİN BAKIN ARKADAŞLARVEDE 30 FPS KAYIT YAPTIĞI İÇİN HARAKETLERDE KESİKLİK YOK LİNK AŞAGIDA

http://rapid-share.com/files/203695877/m__305_s__305_r__ar__351___305__kap__305_s__305__28-2-2009_ak__351_am_uezeri.mp4.html

http://rapid-share.com/files/213424892/OTO_PAZARI_chunk_2.mp4.html

http://rapid-share.com/files/203267471/kapal__305__mekan_chunk_1.mp4.html

- KALDIRIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgıç murat -- 27 Mart 2009; 20:57:56 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.