Şimdi Ara

Video Konferans yazılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Yerel ağdan Webcam ve Mikrofon aracılığı ile iki farklı yerdeki bilgisayar başındaki kişileri karşılıklı görüştürmek için bir tür video konferans yazılımı arıyorum. Bir kamu hastanesinde hasta yakınlarının giremediği yoğun bakım ve kemik iliği ünitelerinde yatan kanserli vs. hastaların yakınlarıyla görüştürülmesi için. Bulduğum yazılımları ya yerel ağdan çok düşük çözünürlükte veya başka eksikliklerle çalışıyorlar ya da mutlaka messenger gibi internet bağlantısı ve üyelik gerektiriyorlar. Geniş bant bağlantı var ve internet üzerinden de bu işlemi yapma şansımız var ancak bantgenişliğimizi boşuna (yerel ağda çalışan bir çözüm olma ihtimalinden dolayı öyle dedim yoksa amacımız ciddi manada çok anlamlı olacak, zaman zaman aylarca hastanede yakınlarını göremeden yatan hastalarımızın ve yakınlarının önemli bir ihtiyacını kısmen de olsa gidereceğiz.) harcamak istemiyoruz.

Öncelikle ses ve kabul edilebilir çözünürlük veya daha üzerinde ücretsiz yazılım veya yine beklenen özelliklerde ancak ekonomik olarak zorlayıcı olmayan bir yazılım öneriniz varsa ve kısaca işlevlerini anlatabilirseniz sevinirim. Özelliklerini kendim de gerekirse incelerim tabii. Aklıma basit bir exe oluşturup hazır modüllerle birşey yapabilir miyim sorusu da geldi, bu konuyu da inceliyorum ama basit veritabanı programlarının ötesinde pek tecrübem yok. Media Player eklentisi gibi birşey bulup forma yapıştırıp yapılabiliyor ise ancak kendim yapabilirim.

Hasta başı için laptop ve yüksek çözünürlüklü webcam ile kablosuz bağlantı, yakınlarının kullanacağı oda için de 46" LCD ve bilgisayar ile yine webcam ile network kablolarımız bir hayırsever vasıtası ile hazır, sadece kullanışlı bir ara yazılım istiyoruz.

Yardımlarınız için teşekkürler, işleyen bir sistemi oturttuğumuzda hayrat gibi uzun süre sistemden faydalananların dualarını da bizler ve diğer bağışçılar gibi paylaşacağınızdan şüpheniz olmasın.

• şu yazılım >http://www.webcamxp.com/home.aspx işe yarayabilir gibi gözüküyor. trial versiyonunu bir denemenizi öneririm. XP ismi yanıltmasın diğer sistemlerde de çalıştığı belirtilmek üzere "compatible with windows xp, vista, 7, 2003 and 2008 server" notu düşülmüş. programı denemedim, umarım işe yarar.

trial indirmek için

• oovoo programını tek geçerim.6kişiye kadar cam özelliği vardır. http://www.oovoo.com/home.aspx dan inceleyebilirsin.msn gibi ücretsiz ve kullanımı kolay yalnız ingilizce.pardon seninki site için felan istiyormuşun.dediğin özelliklerde ücretsiz bulmak çok zor bir iş.ama taktir ettim seni başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KappadoKS -- 24 Nisan 2011; 10:21:06 >
  • Teşekkürler arkadaşlar yazılımları birazdan inceliyorum, amacım web sayfası için değildi.. Bugün ATV haberde ne yaptığımızı incelemeniz mümkün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter, video oynatma hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.