Şimdi Ara

Video: Zafer, 'Zafer Benimdir' Diyebilenindir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mete_han1453

Video cok güzel olmuş...

Ayrıca videonun içinde ince detaylar var yada bana öyle geldi...

Ebouenın Yoboyu bakkala gönderdiği pozisyonda bi ses cıkıyo, güzel oturmuş :D

Bide videonun sonunda sanki radyoda kanal aranıyor ve arada Şam. Ligi müziği geçiyor...Bilmiyorm banamı öyle geldi ama bu eger bilinçli yapıldıysa cok hoşuma gitti...Cok yaratıcı olmuş...

Ve Galatasaraylı olmanın haklı gururunu bir kez daha hücrelerime kadar hissettim...Enginin gözyaşları bile herşeyi açıklıyor...

doğrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timur Arslan

quote:

Video cok güzel olmuş...

Ayrıca videonun içinde ince detaylar var yada bana öyle geldi...

Ebouenın Yoboyu bakkala gönderdiği pozisyonda bi ses cıkıyo, güzel oturmuş :D

Bide videonun sonunda sanki radyoda kanal aranıyor ve arada Şam. Ligi müziği geçiyor...Bilmiyorm banamı öyle geldi ama bu eger bilinçli yapıldıysa cok hoşuma gitti...Cok yaratıcı olmuş...

Ve Galatasaraylı olmanın haklı gururunu bir kez daha hücrelerime kadar hissettim...Enginin gözyaşları bile herşeyi açıklıyor...

doğrudur

Doğru anlamışım demek ki...

Video içinde bir mesaj vermeye ve bişeyler anlatmaya çalışmışsın...En cokta bu hoşuma gitti...Tekrardan ellerine sağlık inşalh daha güzel videolar yaparsın kardeşim...

• mesajların arasına: iki defa kupa kaldırılmasını, elmanderin ayağa kalkması, son düdükten sonra güneşin batmasını'da koyabiliriz

teşekkür ederim metehan
  • quote:

mesajların arasına: iki defa kupa kaldırılmasını, elmanderin ayağa kalkması, son düdükten sonra güneşin batmasını'da koyabiliriz

teşekkür ederim metehan

Bence güneşin batması değilde güneşin doğuşunu koysaydın daha bi manalı olurdu...çünkü yıllar sonra güneş yeniden doğdu kulüpte...
  • quote:

quote:

mesajların arasına: iki defa kupa kaldırılmasını, elmanderin ayağa kalkması, son düdükten sonra güneşin batmasını'da koyabiliriz

teşekkür ederim metehan

Bence güneşin batması değilde güneşin doğuşunu koysaydın daha bi manalı olurdu...çünkü yıllar sonra güneş yeniden doğdu kulüpte...

kupayı gece verdiler diye kardeş

• çok başarılı, eline sağlık.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim metehan

kupayı gece verdiler diye kardeş

HAhahaha güzeldi : )

• tek kelimeyle şahane olmuş. elinize sağlık.
  • Mükemmel olmuş özgün bir teması var.
  • Ellerine, emeğine sağlık muazzam olmuş.
  • teşekkürler
  • Çok güzel olmuş ellerine sağlık
  • çok güzel olmuş hocam

ilk baştaki şarkının adı nedir :) kemanlı olan
  • farid farjad-robabeh jan'mış

bir yerden anımsamıştım hatırladım şimdi arkadaş dinletmişti,videoya ayrı bir tat katmış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.