Şimdi Ara

Videodaki Şarkının Adı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=Rkr3Cn7HA78&mode=related&search=

Videodaki 2. ŞARKININ adını bilen lutfen soylesin

• Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antiyou -- 7 Mayıs 2007; 18:42:38 >
  • yardımlaşmak zorla olan bişi değildir.. seni kınıyorum.. enreder gibi sölersen kimse sana yardım etmess... mal mal konushup insanın canını sıkmaa belki vidyoyu isleyen ark.lar wardır fakat şarkıyı bilmiolardırr... bu hich aklına gelmio mu ???? saçma sapan konushcaaana kendin arashtır kendin bull...

• quote:

Orjinalden alıntı: icemonster

yardımlaşmak zorla olan bişi değildir.. seni kınıyorum.. enreder gibi sölersen kimse sana yardım etmess... mal mal konushup insanın canını sıkmaa belki vidyoyu isleyen ark.lar wardır fakat şarkıyı bilmiolardırr... bu hich aklına gelmio mu ???? saçma sapan konushcaaana kendin arashtır kendin bull...

Forumun Amacı Ne izLeyen Sayısından da Girilmedigini görüyoruz kendini kasma forumdayız

• quote:

Orjinalden alıntı: icemonster

yardımlaşmak zorla olan bişi değildir.. seni kınıyorum.. enreder gibi sölersen kimse sana yardım etmess... mal mal konushup insanın canını sıkmaa belki vidyoyu isleyen ark.lar wardır fakat şarkıyı bilmiolardırr... bu hich aklına gelmio mu ???? saçma sapan konushcaaana kendin arashtır kendin bull...

kafanmı güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şarkı adı lütfen
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.