Şimdi Ara

Videodan İstenmeyen Kısımları Silmek İçin Pratik Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube için oynanış videoları çekmeye başladım ama bazı kısımları silmek istiyorum. Yani öldüğüm kısımlar falan oluyor ve bunuda izletip izleyiciyi sıkmak istemiyorum. Hemde videonun boyutunu ve süresini kısaltmış olurum. Ama denediğim programlar çok zahmetli. Yani çok pratik bir şekilde istediğim kısımları silebileceğim bir program var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Videodan İstenmeyen Kısımları Silmek için Pratik Programlar

Video düzenleme sürecinde, istenmeyen sahneleri veya bölümleri çıkarmak isteyebilirsin. Bu amaçla, videodan istenmeyen yerleri silmeni sağlayan birçok pratik program mevcuttur.

Video İstenmeyen Yerleri Silme Programları

Bu programlar ile videolarındaki istenmeyen kısımları kolayca silebilirsin:

• VLC Media Player: Ücretsiz ve açık kaynaklı bir medya oynatıcı olan VLC, temel video düzenleme özelliklerine de sahiptir ve istenmeyen yerleri kesip çıkarmana olanak tanır.
    • Avidemux: Bir diğer ücretsiz ve açık kaynaklı video düzenleme yazılımı olan Avidemux, videodan istenmeyen kısımları silmek için kullanılabilir.
    • Windows Movie Maker: Windows işletim sistemine dahil olan Movie Maker, kullanıcı dostu arayüzü ile videolarından istenmeyen bölümleri kaldırmana yardımcı olur.
    • iMovie: Mac kullanıcıları için özel olarak tasarlanan iMovie, istenmeyen yerleri silme özelliği de dahil olmak üzere çeşitli video düzenleme araçları sunar.
    • Adobe Premiere Pro: Profesyonel bir video düzenleme programı olan Premiere Pro, videodan istenmeyen kısımları hassas bir şekilde silmene olanak tanır.

Kullanım Adımları

Videodan istenmeyen yerleri silmek için şu adımları takip edebilirsin:

1. İstediğin programı bilgisayarına yükle.
    2. Silmek istediğin videoyu programa aktar.
    3. Silmek istediğin bölümleri belirle.
    4. "Kes" veya "Sil" aracını kullanarak istenmeyen kısımları çıkar.
    5. Değişiklikleri kaydet ve düzenlenmiş videoyu dışa aktar.

Önemli İpuçları

• Kesme işlemi yapmadan önce videonun bir yedeğini almayı unutma.
    • İstenmeyen yerleri mümkün olduğunca hassas bir şekilde belirle.
    • Silinen kısımların geri alınamayacağını unutma.
    • Düzenlenmiş videonun kalitesini kontrol et ve gerekirse ayarlama yap.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bilgisayar için camtasia'yı öneririm. istediğiniz saniyeleri işaretleyip kesiyorsunuz. daha zahmetsizi yoktur diye düşünüyorum. tüm programlar aşağı yukarı aynı işi görüyor aslında. yapay zeka vs kullanmadığınız sürece bu ufak zahmete katlanmak zorundasınız maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam, deniyorum bunu. Dediğiniz gibi hemen hemen hepsi aşağı yukarı aynı işi görüyor ve kullanımları da benziyor ama istediğim pratiklikte bir program bulamadım. Yani çok fazla izleyici olmadan ve gelir olmadan uğraşmak istemiyordum açıkcası ama mecburen uğraşcam artık yapacak bir şey yok.  

• Çükütüs kullanıcısına yanıt
    programı ilk çözmeye çalıştığımda beş dakikalık videoyu editlemek için altı saatimi harcamıştım. tarih ödevimi yapıyordum. sesimin arkasına fotoğraflar koymuştum sadece. neden o kadar uzun tuttu anlamadım

ileri zamanlarda green screen işine giriş yaptım. rahat on saatimi harcamışımdır iki dakikalık videoya. hazırlayıp çekimi de bi o kadar sürmüştü. Allah kolaylık versin hocam. bilgisayardan anlamayan biriyseniz ve bilgisayarınız benimki gibi aşırı kasıyorsa işiniz zor gerçekten. laptop'u duvardan duvara vurmak istiyordum ödevlerimi bitirmeye çalışırken...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

Bilgisayar ortalama ama yinede kırpma işlemleri falan bile çok çok uzun sürüyor gerçekten. Yani işlem bitiyor, birde videonun işlenmesini bekliyorsun, üstüne birde youtube a yüklenmesini bekliyorsun.   Cidden edit yapanlara bir kez daha saygı duydum, göründüğünden çok daha zormuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.