Geçen gün bilgisayarım bozulmuştu.Onarma cd si yapmıştım ilk aldığımda (12cd) .Onla kurtarayım dedim o dediki büyük ihtimalle verileriniz silinecek dedi ama silinmedi :) Yani programlar silinmedi.Kayıt defterindekiler silindi.Masaüstü resmi v.s.Video codecleride silindi.Diger seyler duruyor program oyun verilerim v.s.
Sonra codeci tekrar yükledim.Videoları açıyorum ama siyah ekran kalıyor :) video görünmüyor...sorun nedir sizce ? önceden böyle bişey yaşadıysanız yardım edin :)
quote:
Orjinalden alıntı: FeZA_BiLAL
Geçen gün bilgisayarım bozulmuştu.Onarma cd si yapmıştım ilk aldığımda (12cd) .Onla kurtarayım dedim o dediki büyük ihtimalle verileriniz silinecek dedi ama silinmedi :) Yani programlar silinmedi.Kayıt defterindekiler silindi.Masaüstü resmi v.s.Video codecleride silindi.Diger seyler duruyor program oyun verilerim v.s.
Sonra codeci tekrar yükledim.Videoları açıyorum ama siyah ekran kalıyor :) video görünmüyor...sorun nedir sizce ? önceden böyle bişey yaşadıysanız yardım edin :)
Kurtarma CD si derken? Hemde 12 cd
Videoların görünmemesi ekran kartı driverinden olabilir ya da yüklü olan video codeclerinden olabilir. Ekran kartı driveri ve video codeclerini tekrar yükleyin.
quote:
Orjinalden alıntı: djsisse
ekran kartı guncellemelerını sılmıs olabılır ekran kartını tam guncelle ve yenıden baslat yenıden dene ok
quote:
Orjinalden alıntı: djsisse
ekran kartı guncellemelerını sılmıs olabılır ekran kartını tam guncelle ve yenıden baslat yenıden dene ok
deniyorum bunu saolun
Sorunu çözülmüştüR
Arkadaşlar önce codeci kaldırdım doğru düzgün.diger parçalarıda sildim program files'dan.sonra benim grafik kartının yükseltme patchi vardı onu tekrar kurdum.sonra bilgisayar yeniden açıldı.tekrar kurdum codeci.yine bir res. sonra açtım baktım videolar çalışıyor :) sagolun dostlar !