Arkadaşlar 1-2 gündür internette video izlerken garip bir şekilde yeşil ekran geliyor ve video kendi kendine ileri sarılmaya başlıyor. Bu forumdaki konularda filan çözüm aramaya çalıştım ancak ne yaparsam yapayım aynı durum.(Tarayımı kaldırıp yeniden yükledim, donanım hızlandırmayı kaldırdım) Çözümünü bilen varsa lütfen yazsın. Hiçbir şey izleyemez oldum.
Farklı bir tarayıcıdan( chrome mozilla i.e) girip tek bir tarayıcı da yeşil ekran problemi yaşıyorsan sorun java kaynaklıdır. Bu problem genel de internet explorer da oluyor fakat internet explorer'ı güncelleme yapınca düzeliyor
bendede arkadaşta olan sorunun aynısı var. Lütfen yardım edin. Ekran kartım AtI Mobility Radeon HD 4500 Series notebook kullanıyorum
Şu an aynı dizinin aynı bölümünü mailru dan değilde başka playerdan izliyorum şimdilik sorun yok gibi inşallah mailru da sorun vardır.
abdulkadirocal
kullanıcısına yanıt
Resim dekini dene bazı arkadaşların sorunları bu şekilde düzelmiş!
mozillada filanda denedim onlardada öyle.
quote:
Orijinalden alıntı: IBMachines
Farklı bir tarayıcıdan( chrome mozilla i.e) girip tek bir tarayıcı da yeşil ekran problemi yaşıyorsan sorun java kaynaklıdır. Bu problem genel de internet explorer da oluyor fakat internet explorer'ı güncelleme yapınca düzeliyor
diğer tarayıclardada sorun var. galiba javada. peki javayı nasıl düzelteceğim bu konularda pek bilgim yok . yardımcı olur musunuz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme