Şimdi Ara

VİDEOLARIMA ULAŞAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, E'deki videoların bulunduğu klasörü klasör seçeneklerine girip basit dosya paylaşımının yanındaki işareti kaldırp klasöre sağ tıklayıp özellikler deyip güvenlik sekmesinden klasörün içine sistemin adminin kullanıcıların erişimine engelleyip uygula tamam yaptım. böylece erişim engellendi.
    "klasörü açmak istediğinizde aynı şekilde klasörü güvenlik sekmesinden erişime açın gelişmişten klasörün sahibini kendi kullanıcı adınız yapın denetimler sekmesinden ekleyi tıklayıp gelişmiş ayarlardan şimdi bul tıklayın kendi kullanıcı adınızı seçin erişime izin verin bu şekilde system volume dahil her klasör açılır bu yöntemle klasör hiçbir şekilde silinemez yöntemiyle" sonra yukarıda tarif edildiği gibi açtım.
    iki gün önce C'ye format attırdım.
    şimdi klasör açılıyor.video dosyaları görünüyor.ama filmi göstermiyor şöyle bir uyarı veriyor
    "Windows Media Player,dosyaya erişemiyor. Dosya kullanımda olabilir, dosyanın depolandığı bilgisayara erişiminiz olmayabilir veya proxy ayarlarınız doğru olmayabilir."
    ne yapmam lazım yardım lütfen

• yardımedebilecek kimse yok mu arkadaşlar
  • Arkadaşım sorununu tam anlayamadım açıkçası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.