Şimdi Ara

Videonun Bir Kısmını Almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yukarıdaki resmi video farz sayalım.Mesela ben bu videomda sarı şeritin görünmemesini istiyorum.Yani sadece siyah alan görünecek şekilde editlemek istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim?Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambo009 -- 8 Temmuz 2014; 17:14:12 >

• Up yok mu bilen?
  • resim gözükmüyor o yüzdende ne demek istediğinizi anlamadım
  • Pc den yüklü video lardan izlerken böyle sorunla karşılaşıyorsan KM Player 3.9 Yükle videoları aç ctrl enter yap tamamdır.
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    linki yeniledim oldu mu şimdi? bu da linkhttp://i60.tinypic.com/20asccn.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqend1

Pc den yüklü video lardan izlerken böyle sorunla karşılaşıyorsan KM Player 3.9 Yükle videoları aç ctrl enter yap tamamdır.

Yok demek istediğim o değil.Bir video var ve -yukarıda verdiğim resimi video sayarsak- ben de o videoyu sadece siyah alanın gözükeceği şekilde editlemek istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim?
  • sorun bende mi anlamadım resim siyah gözüküyor bende diğer arkadaşlarda resim gözüküyorsa onlar yardımcı olsun ben durumda bir şey yapamıycam kusura bakma
  • O Zaman Video nun boyutu ile oynayacan çok program var öyle Google baba ya arattır
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    Resim dediğim o siyah ve beyaz şerit belli olmuyor o beyaz sanırım.Sarı yapayım bari onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqend1

O Zaman Video nun boyutu ile oynayacan çok program var öyle Google baba ya arattır

Boyutu küçültünce o sarı şerit yine yer alıyor.Yani birşey değişmiyor orayı kesmiyor.
  • rambo009 R kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz olay video editleme yöntemlerinde crop/resize olarak geçen özellik.Kesme/Boyutlandırma.Kesme olarak alttan(Bottom) ve üstten(Top) belli bir değer vererek bu işlem yapılabilir.Boyutlandırma olarak, görüntünüzü çercefe içinde büyüterek alttaki görünmesini istemediğiniz kısmın(genellikle logo ve yazı olur) görünmemesini sağlayabilirsiniz.Bu işlemler için video convertor veya video editleme programlarına ihtiyacınız var.Adobe After Effect.Adobe Premiere. Sony Vegas, Camtasia Studio aklıma gelen video editleme programları.Amatör olarak Aimersoft Video Converter Ultimate vb programlarla bu işlem yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo009

Videonun Bir Kısmını Almak?

Yukarıdaki resmi video farz sayalım.Mesela ben bu videomda sarı şeritin görünmemesini istiyorum.Yani sadece siyah alan görünecek şekilde editlemek istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim?Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

sony vegas ile çok kolay. internette biraz araştırın crop video with sony vegas diye. çok güzel eğitimleri var

• Amatör olarak yapmak istiyorsan bence direk movie makerı kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.