Şimdi Ara

Vidonn X6 Akıllı Saat/Bileklik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de bilekliğim bugün geldi. Ama dik konumdayken saatin altındaki iki çince karakteri nasıl yok edebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi karakterden bahsettiğinizi tam anlayamadım ama günü gösterme amaçlı olabilir. Ayarlardan multi language i seçerseniz düzelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

Hangi karakterden bahsettiğinizi tam anlayamadım ama günü gösterme amaçlı olabilir. Ayarlardan multi language i seçerseniz düzelebilir.

Telefona bağlayınca düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi Nakamoto -- 6 Temmuz 2015; 21:32:53 >
  • Yalnız uygulaması gerçekten dandik, bildirim alamıyorum. Notify bracelet seçeneği açık ama olmuyor.

• Hocam muhtemelen yapmışsınızdır ama, notify bracelet kısmını ON yaptıktan sonra Notifications Source Settings'e girin. Uygulamalarınınızı seçtikten sonra Confirm diyip bluetoothu kapatıp açın. Düzelmesi gerek.
  • quote:

Hocam muhtemelen yapmışsınızdır ama, notify bracelet kısmını ON yaptıktan sonra Notifications Source Settings'e girin. Uygulamalarınınızı seçtikten sonra Confirm diyip bluetoothu kapatıp açın. Düzelmesi gerek.

hocam ilk açtığımda gayet iyi çalışıyordu, şimdi bilekliğe tekrar bağlanırken notify kısmı kapalı olarak bağlanıyor otomatik olarak. açmak istediğimde de diğer ayarlarda olan the task is processing yazısı gelmiyor. dediklerinizi yaptım
  • Hocam birde şöyle dener misiniz?

Önce notify ayarlarını yapın. Sonra dilini İngilizceye çevirip tekrar Multi Language yapın. "The task has been completed" şeklinde bir yazı çıkması lazım.
  • quote:

Hocam birde şöyle dener misiniz?

Önce notify ayarlarını yapın. Sonra dilini İngilizceye çevirip tekrar Multi Language yapın. "The task has been completed" şeklinde bir yazı çıkması lazım.

olmadı notify haricindeki ayarlarda sıkıntı yok ama notifyde completed demiyor
  • Notify ayarını yaptıktan sonra uygulamayı kapatmadan bir kez geriye gidin. Sonra tekrar other settings bölümüne girin. Birde bu şekilde deneyin belki çözüm olur. Çünkü bende çok rahat bir şekilde açılıp kapanabiliyor şuanda tam çözemedim.
  • quote:

Notify ayarını yaptıktan sonra uygulamayı kapatmadan bir kez geriye gidin. Sonra tekrar other settings bölümüne girin. Birde bu şekilde deneyin belki çözüm olur. Çünkü bende çok rahat bir şekilde açılıp kapanabiliyor şuanda tam çözemedim.

yok hocam olmadı processingde kalıyor. bu bilekliği sıfırlamanın bir yolu var mı?
  • Sıfırlamanın bir yolu yok bildiğim kadarıyla. Eğer ne yaparsanız yapın processing de kalıyorsa bluetooth bağlanamamıştır. Bluetoothu kapatıp açıp deneyin tekrar birde. En azından diğer ayarlarda completed demesi lazım çünkü.
  • quote:

Sıfırlamanın bir yolu yok bildiğim kadarıyla. Eğer ne yaparsanız yapın processing de kalıyorsa bluetooth bağlanamamıştır. Bluetoothu kapatıp açıp deneyin tekrar birde. En azından diğer ayarlarda completed demesi lazım çünkü.

Diğerlerinde sıkıntı yok. Notify çalışmıyor. Yarın bir de iphone ile deneyeceğim.

• Bugün düzeldi kendi kendine

• Kendi kendine düzelmesi ilginç. Sevindim sorununuzu çözmenize
  • quote:

Kendi kendine düzelmesi ilginç. Sevindim sorununuzu çözmenize

Sabah bir uyandım kolumda vodafone dan mesaj :)

• Bildirim özelliği nasıl sizce? Memnun kaldınız mı
    Ben severek kullanıyorum ama batarya ölçmesi biraz ilginç. Kullanımınız artarsa düşük gösteriyor. Kullanmazsanız sanki şarj olmuş gibi yükseliyor. Birkaç gündür bluetooth kapalı kullanıyordum. Şarjı %40 civarındaydı. yaklaşık 7-8 saattir sürekli whatsapptan mesajlaşıyorum şarj seviyesini %10 a düşürmüşüm
  • quote:

Bildirim özelliği nasıl sizce? Memnun kaldınız mı
    Ben severek kullanıyorum ama batarya ölçmesi biraz ilginç. Kullanımınız artarsa düşük gösteriyor. Kullanmazsanız sanki şarj olmuş gibi yükseliyor. Birkaç gündür bluetooth kapalı kullanıyordum. Şarjı %40 civarındaydı. yaklaşık 7-8 saattir sürekli whatsapptan mesajlaşıyorum şarj seviyesini %10 a düşürmüşüm

Yatay modda kullandığım için batarya gözüküyordu, şu an %68. Daha dün geldiği için pek yorum yapamayacağım. Bildirim özelliği çok güzel.

• Şu anda şarja takılı olmamasına rağmen şarj oluyor.

• Kendi kendine şarjı azalıp artıyor değil mi?
    Arabalardaki yol bilgisayarı gibi. Kullanıma göre değişiyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıkörtıl -- 10 Temmuz 2015; 20:15:25 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.