Şimdi Ara

viessmann - demirdöküm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şu an oturduğum eve 6 ay önce viessmann vitopend-100 w kombi ve eca marka petek döşettim, çok da memnun kaldım. ancak 1 ay sonra yeni sıfır bir eve geçeceğim. o evde de demirdöküm nitron kombi ve dd petek mevcut. kombileri değiştirme imkanım da var. sürekli araştırmaktayım. viessmann kombiyi yeni eve taşımaya değer mi? teşekkürler...

• Şu an oturduğnuuz evde kombiniz viesmann ise öbür evinizdeki kombi demirdöküm nitro fakat ev kiralık mı?

Eğer öyle değilse demirdökümü eski evinize taktırıp yeni evinizde viesmannı koyabilirsiniz eğer öyle yapabilme imkanınız varsa.. hem sıfır kombiyide normal bir satarken sorun sıkıntı yaşanmaz.
  • şu an oturduğum ev babamın. yeni ev benim olacak. değiştirme imkanım bu yüzden fakat tabi ki değiştirme maliyeti de var bu işin içinde.
  • Sadece yapılacak olan maliyetlerde zaten ancak mevcut iki kombiyi söküp yani birini yeni eve öbürünüde eski eve taktırmanında ayrı bir maliyeti var ama bunu bir tanıdık tesisatçı ustanız varsa görüşebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musefull

şu an oturduğum ev babamın. yeni ev benim olacak. değiştirme imkanım bu yüzden fakat tabi ki değiştirme maliyeti de var bu işin içinde.

2 kombinin yer değiştirmesine en fazla 200-250 TL alırlar. 6 ay önce taktırdığınız kombinin yer değişikliğinde garantisine birşey olmazsa değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musefull

merhaba,

şu an oturduğum eve 6 ay önce viessmann vitopend-100 w kombi ve eca marka petek döşettim, çok da memnun kaldım. ancak 1 ay sonra yeni sıfır bir eve geçeceğim. o evde de demirdöküm nitron kombi ve dd petek mevcut. kombileri değiştirme imkanım da var. sürekli araştırmaktayım. viessmann kombiyi yeni eve taşımaya değer mi? teşekkürler...

iki cihaz değişimi için proje değişikliği isteyeceklerdir bazı firmalar proje ücretini almıyor(projeden kasıt yeni cihaz bildirimi yapılması) En iyi ihtimalle iki cihazı 150 tl den 300 tl ye değiştirmiş olacaksınız. Kaldıki her ne kadar viessman çok daha kaliteli bir marka olmasına rağmen nitron daha sorunsuz bir kombidir ve diğer evde babanızın evi.

Eğer diğer alandaki kombi eski bir kombiyse yani kullanılmışsa sizin cihaz yeni olduğu için iki cihaz değişikliğini 200 tl gibi bir rakama değiştirebilirseniz ozaman değişiklik yapabilirsiniz. Ama nitronda yeni alınmışsa buna hiç değmez hatta çok daha iyi olur.

• teşekkürler fikirleriniz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ariston genus kombi
    3 yıl önce açıldı
    Buderus kombi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.