Arkadaşlar merhaba; Aşağıda Viessmann ve Ferroli marka iki kombi var. Viesmann 2 yıl , Ferroli 3 yıl garanti veriyor. her ikisinin fiyatıda 2.500TL. sizce hangisini almalıyım? Ev 90 m2 dış cephe yalıtımı var. 5 katlı binanın 3.katında ve sağı solu önü açık. Size biraz saçma gelsede Tekzen diye bir takıntım var. Küçük fiyat farkı da olsa bu siteden almam gerekiyor. Yardımınız için teşekkürler.
tabii ki ferroli econcept, viessmann vitodense göre 4 bariz avantajı var
minimum ısıl güçte: 5.7kw harcıyor modülasyon aralığı çok geniş: %21 - %100 oda sıcaklığında modülasyon yapabiliyor (romeo termostat veya ferroli modülasyonlu termostat ile) 5 yıl garanti
viessmann vitodens minimum ısıl güçte: 8.2kw harcıyor modülasyon aralığı daha dar oda sıcaklığında modülasyon yapamıyor 2 yıl garanti
Cok tesekkurler. Kombi teknik ozellikleri hakkinda bilgim yok ama gayet aciklayici yazmissin; sagol
bişey değil
Kombiyi aldın mı bilmiyorum ama Tekzen'in sayfasında Vitopend 100 için 1579 TL. gibi bir rakam var. Bu kombiyi ben kullanıyorum ve çok memnunum. Alem-i Cihan olsa aradaki 1000 TL.lik farkı az yakması veya kalitesi ile kapatabilecek bir cihaz yoktur. Tamamen tüketim toplumu psikolojisi ile bir iki oynama ile allayıp pullayıp bir de güzel zam'layıp bize kakalıyorlar. Aklın yolu bir. 1000 kağıt cebinde kalsın. Keyfine bak.
Bende yazıyorum. Hermetik kombi alıyorsan ECA CONFEO PLUSH 1350 Lira ve 3 yıl ücretsiz, 6 yıl ücretli garantisi var.. Yoğuşmalı olanı evimde kullanıyorum. 5,5, yıl oldu.. Karar senin..www.eca.com.tr teknik özellikleri v.s. hepsi burada.. Babamın firması değil..İKİ KATI PARA ÖDEMEYİN...Saygılarımla..
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Bende yazıyorum. Hermetik kombi alıyorsan ECA CONFEO PLUSH 1350 Lira ve 3 yıl ücretsiz, 6 yıl ücretli garantisi var.. Yoğuşmalı olanı evimde kullanıyorum. 5,5, yıl oldu.. Karar senin..www.eca.com.tr teknik özellikleri v.s. hepsi burada.. Babamın firması değil..İKİ KATI PARA ÖDEMEYİN...Saygılarımla..
Devir hesap devri. Bu kadar fark Mercedes - Tüplü Şahin farkı değil. Birisi yılda şu kadar elektrik bu kadar gaz tasarruf ettirirmiş. İyi de alırken fazladan verdiğin 1.000 TL. ne olacak. Bu parayı atarsın faize veya faiz haram dersen alırsın altını atarsın yastık altına. Bu hesaba göre 2.500'lüklerin tasarrufu ile 1000 TL.yi 15 senede amorti ediyorsun. Bu 1000 TL. sana 15 sene sonra 2 tane kombi aldırır. Bak mis gibi ECA'da varmış. 1500 TL. civarlarında. Para senin sonuçta.
Aslında ferroli mi yoksa wiesman mı diyen kişilere şaşıyorum.ferroli dediği marka veya kombi türkiyede en fazla sorun çıkaran markadır.Şikayet.com dan ulaşmalarını tavsiye ederim.wiesman kombi bugün kalitesini ispatlamış ve ferroli ile kıyaslanamaz bile.Bu arkadaşa tavsiye edenlerede bir araştırmalarını ve wiesmanın bir alman markası olduğunu söylemek isterim.ferroliyi alan arkadaşada şimdiden kolay gelsin derim.
quote:
Orijinalden alıntı: levent17
Aslında ferroli mi yoksa wiesman mı diyen kişilere şaşıyorum.ferroli dediği marka veya kombi türkiyede en fazla sorun çıkaran markadır.Şikayet.com dan ulaşmalarını tavsiye ederim.wiesman kombi bugün kalitesini ispatlamış ve ferroli ile kıyaslanamaz bile.Bu arkadaşa tavsiye edenlerede bir araştırmalarını ve wiesmanın bir alman markası olduğunu söylemek isterim.ferroliyi alan arkadaşada şimdiden kolay gelsin derim.
ferroli öneren benim hem viessmannı hemde ferroli yi biliyorum alman markası olunca farklı mı oluyor? araba mı bu
ilk mesajda gerekli teknik açıklamaları yaptım viessmann o kadar iyiyse vitopend gibi 10yıl öncesinin kombisini satmayı durdursun
viessmann vitopend minimum ısıl güçte tüketimi çok fazla
keza viessmann'ın premix yoğuşmalı kombisi de minimum ısıl güçte tüketimi 2500liralık bir kombiye göre fazla ayrıca bu kombi de oda sıcaklığına göre modülasyon da yapmıyor
madem şikayet sitelerine vurgu yapıyorsunuz vitopend'in eşanjör delinmesinden dolayı da nam saldığını biliyorsunuzdur
Tabiki viessmann sakın sakın ferroli almayın
ferrari ile tofaş kıyaslaması gibi bir şey bu...tabi ferrari hangisi oluyor dersen tabiki wiessman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme