Şimdi Ara

**VİESSMANN VİTODENS TREND**Kullanıcıları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu kombide Wi-Fi modülü yok. Kombiyi Uzaktan kullanmak icin öneriniz bar midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akinkeskin55 A kullanıcısına yanıt
  • **VİESSMANN VİTODENS TREND**Kullanıcıları

**VİESSMANN VİTODENS TREND**Kullanıcıları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• disintegration kullanıcısına yanıt

Güncel ucuz kombiler ne yazık ki bu şekilde. ABD ya da başka bir ülkede bu modeli bulamıyorsunuz bile. Türkiye'ye özel ucuz cihaz geliştirmişler. 10,5 yıl Bosch Classic Condence kombi kullandım. Evi satmasam hala kullanıyor olurdum. Şifa niyetine tek bir arıza çıkarmadı. 10 yıl boyunca her sene Eylül ayında yetkili servisine bakımını yaptırdım o kadar. Aldığım evde bu (Viessmann) kombi vardı. Mecbur kullanıyoruz. Bakalım kaç yıl gidecek. Gelişmelerden haberdar ederim arada.

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt

Vaillant ve Viessmann giriş seviyesi modellerde kaliteyi düşürdüler

yukardaki arızada ana eşanjöre giren boru plastik veya sert siyah plastik bahçe hortumu..vs şeklinde. kelepçe ile sıkmışlar şaka gibi

Vaillant eco tec intro, eco tec pure, Viessmann vitodens trend, vitodens connect bu açıdan riskli modeller

bilmeyen kullanıcılar Viessmann kombilerin Almanya'dan geldiğini sanıyor. Almanya'da değil Manisa'da üretiliyor

ana eşanjöre giren ana borular bakır olmalı ve kelepçe ile değil özel mekanizması var onunla sıkıştırılmalı

eca,Baymak,DD,Alarko,Warmhaus hatta Baykan,Sanica,Hexel,Thermex gibi az bilinen markalarda bile böyle

kombinin hidroblok kısmına girmiyorum bile birçok kombide pirinç bloklar yok kompozit bloklar var

BAYMAK

ECA

ani sıcak-soğuk su değişimlerinde, yüksek şebeke su girişinde, şebeke suyu kireci, kalorifer tesisatındaki korozyon hepsi bu bloklara zarar veriyor

hadi zarar vermedi diyelim uzun vadede plakalı eşanjör bu plastik bloklara vidalarla bağlı. günün birinde plakalı eşanjörü sökmek istesen bile parça kompozit olduğu için zamanla gevriyor yumuşuyor

yıllardır bu platformda anlatmaya çalışıyorum . paslanmaz çelik premix eşanjörlü ve pirinç bloklu kombi alın diye

kompozit malzeme risk. kombi dediğin içi çelik,bakır,pirinç malzeme olacak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.