< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
**VİESSMANN VİTODENS TREND**Kullanıcıları (2. sayfa)
-
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güncel ucuz kombiler ne yazık ki bu şekilde. ABD ya da başka bir ülkede bu modeli bulamıyorsunuz bile. Türkiye'ye özel ucuz cihaz geliştirmişler. 10,5 yıl Bosch Classic Condence kombi kullandım. Evi satmasam hala kullanıyor olurdum. Şifa niyetine tek bir arıza çıkarmadı. 10 yıl boyunca her sene Eylül ayında yetkili servisine bakımını yaptırdım o kadar. Aldığım evde bu (Viessmann) kombi vardı. Mecbur kullanıyoruz. Bakalım kaç yıl gidecek. Gelişmelerden haberdar ederim arada.
-
Vaillant ve Viessmann giriş seviyesi modellerde kaliteyi düşürdüler
yukardaki arızada ana eşanjöre giren boru plastik veya sert siyah plastik bahçe hortumu..vs şeklinde. kelepçe ile sıkmışlar şaka gibi
Vaillant eco tec intro, eco tec pure, Viessmann vitodens trend, vitodens connect bu açıdan riskli modeller
bilmeyen kullanıcılar Viessmann kombilerin Almanya'dan geldiğini sanıyor. Almanya'da değil Manisa'da üretiliyor
ana eşanjöre giren ana borular bakır olmalı ve kelepçe ile değil özel mekanizması var onunla sıkıştırılmalı
eca,Baymak,DD,Alarko,Warmhaus hatta Baykan,Sanica,Hexel,Thermex gibi az bilinen markalarda bile böyle
kombinin hidroblok kısmına girmiyorum bile birçok kombide pirinç bloklar yok kompozit bloklar var
BAYMAK
ECA
ani sıcak-soğuk su değişimlerinde, yüksek şebeke su girişinde, şebeke suyu kireci, kalorifer tesisatındaki korozyon hepsi bu bloklara zarar veriyor
hadi zarar vermedi diyelim uzun vadede plakalı eşanjör bu plastik bloklara vidalarla bağlı. günün birinde plakalı eşanjörü sökmek istesen bile parça kompozit olduğu için zamanla gevriyor yumuşuyor
yıllardır bu platformda anlatmaya çalışıyorum . paslanmaz çelik premix eşanjörlü ve pirinç bloklu kombi alın diye
kompozit malzeme risk. kombi dediğin içi çelik,bakır,pirinç malzeme olacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X