Bildirim
Vietnam Silkroad Online (90cap Çin) (14. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bi deneyelim bakalım 1sene oldu girmeyeli :) -
Mbot ile mi giriş yaptın dostum ? Sende de aynı problem oldu mu merak ettim.. -
ben hata alıyorum bir sene önceki client ile denedim olmadı. yeniden indirmem lazım o şekilde olucak sanırım.
yeni indiren bi arkadaşım girdi ama ben daha giremedim
edit: biz oynarken mbotta sorun yoktu durmadan kasıyolardı heralde şimdi bi sorun var oyundan atıyomuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruzer* -- 5 Haziran 2015; 14:06:49 > -
anladım dostum deneyince tekrar bilgilendirirsen sevinirm. Çubuk_krakr de önceki msjlarında sbot ile kastığını söylemiş olmadı birde onu deneyeceğim bu akşam. -
indiriyorum suan umarım bottaki sorunu çözeriz. -
-
sinanım nasıl indiriyorduk bunu :D vietnamcamız yok biliyosun :D unutmuşum her şeyi
edit : indiriyorum tekrardan oynamak çok güzel olucak 51 leveli 1 ayda yapmıştık :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaç canım kalmış -- 5 Haziran 2015; 15:17:14 > -
umarım dostum, diğer oynayacak arkadaşlar ile bir çözüm yolu arayalım topluca..
-
Bu arada oyunu indirmek ve üye olmak isteyen olur diye yeni linkleri paylaşayım..
Üyelik için;
http://cdtl.ongame.vn/3job/dangky/
Client indirmek için;
http://cdtl.ongame.vn/3job/download.htm -
atacım arkadaş linki vermiş bnde ordan indirdim torrentten indirdim ama diger linkler sorunlu galiba.
.
ayrıca oyun 100cap olmuş 9d sun bulunuyor ama 10d sox item dv de hiç görmedim.malesef lag sorunu var arada geliyor.cok büyük bi degişme olmamış bide 2.sv yi açmışlar :D.mbot atma sorunu çözülse oynanabilir. -
sinanım indi oyun giricem birazdan bi bakalım oyun ne alemde. 4-5 tane çar vardı bende onlara bi bakayım :D -
-
arkadaşlar şu bot olayını bi çözebilsek oynayacak çok kişi var -
hocam sabit ip mi kullanıyosunuz ? -
ata bendede o hata vardı tekrar indirdim sorun çözülmüştü. -
Skill cap kac 330 mu ? Glaive , fire , cold light , yardirmissin :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arkadaşın çarı foto atayım diye girdim :D 330 sanırım tam emin değilim :) -
Analdim komigime gitti ya ilk sro oynadigim sekil 2004-2005 senelerinde aklima geldi lvl kasamadigimiz icin sikintidan tum skilleri upluyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu serverde süper ya aynı eski isro oynuyomuş gibi hissettim kendimi :) tek sıkıntı bot çalışmaması elle kasmakta bi yere kadar tabi :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X