Bildirim
Vietnam Silkroad Online (90cap Çin) (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Silkroad_3Jobs.zip diye bir dosya indiriyorum arkadaşlar doğru dosyamıdır?Ayrıca DNS ayarlarını değiştirmek gerekiyormu zira oyunun sitesine çok yavaş bağlanabiliyorum. -
hayır gerek yok dns falan sadece leatrix indir lagın azalması için.. -
Aslında başlamak istiyorumda şu yeşil kitap işi canımı sıkıyor :) -
quote:
Orijinalden alıntı: sagopa596a
Aslında başlamak istiyorumda şu yeşil kitap işi canımı sıkıyor :)
hocam bnce o iş canını sıkmasın o kadar kötü degil.ayrıca hafta sonu 2gün boyunca hep yeşil kitap oluyomuş -
quote:
Orijinalden alıntı: sagopa596a
Aslında başlamak istiyorumda şu yeşil kitap işi canımı sıkıyor :)
dostum o kitap herkesi job a itiyor.. zaten 20:00-02:00 arası kasabiliyorsun.. standart yani :) -
Peki,lag'ı nasıl düzeltebilirim.Yukarıda program vermişsinizde kurdum oyuna girdim yine çok fazla lag vardı :( -
Dostum leatrix programını indir winrardan çıkar.. orda leatrixi göreceksin onu tıkla installed de.. sonra pc yeniden başlat o kadar. -
Bende indiriyorum şuan 20dk'ya falan iner sanırım. Oyunda ulaşabileceğim kimler var?
Ne açmamı önerirsiniz? -
Bugün silmiştim ama şimdi tekrar indiriyorum.Leatrix'le lagı çözersem devam etmeyi düşünüyorum :) -
Beyler Mastery 270, 3 tane buildi 90 ypabiliyorsunuz. Gerçi 90olabilcekmiyiz bilmiyorum ama, ben başladım fire silmeye -
Özlemişim -
quote:
Orijinalden alıntı: synaX:Lecter
Beyler Mastery 270, 3 tane buildi 90 ypabiliyorsunuz. Gerçi 90olabilcekmiyiz bilmiyorum ama, ben başladım fire silmeye
Light + Cold nuker mi yapacaksın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oynayanlara tavsiite;
90capta kral blade -
quote:
Orijinalden alıntı: Negat1ve
quote:
Beyler Mastery 270, 3 tane buildi 90 ypabiliyorsunuz. Gerçi 90olabilcekmiyiz bilmiyorum ama, ben başladım fire silmeye
valla ben int spearım light fire kullanıcam -
quote:
Orijinalden alıntı: papy0n
oynayanlara tavsiite;
90capta kral blade
Aslında B 90, Fire 90, Force 90 açılabilir.
Force'daki debufffların tutması %80quote:
Orijinalden alıntı: KendineAteist
quote:
Orijinalden alıntı: Negat1ve
quote:
valla ben int spearım light fire kullanıcam
H90, C90, L90 gidicem
Kırmızı kitap bittiğinden beri oyundayım, 10dk sonra yeşil kitabın açılması lazım. Bakalım ne olucak...
-
Kırmızı kitap biteli 13 saat oldu, hala ortada yeşil yok -
quote:
Kırmızı kitap biteli 13 saat oldu, hala ortada yeşil yok
Aynen kanka ya tüm gece boş yere pcnin fan sesini dinledim -
quote:
mastery 330 olarak gözüküyo ama. ben 60light açmayı düşünüyodum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X