Şimdi Ara

Vievsonic XG 2401 Tertemiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Vievsonic XG 2401 Tertemiz
    satıldı teşekkürler
    Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• itopya n11 mağazasında 1249tl. Çek vs kullanmadan.

• Selam, ben koymadan önce black friday öncesiydi 1600 tl di civarı muhtemelen indirimler bittikten sonra yine çıkar o fiyatlara tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: NightmarE_6

itopya n11 mağazasında 1249tl. Çek vs kullanmadan.

https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/viewsonic-xg2401-144hz-24-freesync-gaming-monitor-P296374212
    Dediğim gibi sıfır fiyatları yine yıl içerisinde olduğu gibi 1600-1700TL civarına yükseldi yeni yıldan sonra elektronik ürünlere gelecek zamlarla fiyatı daha da artacaktır. Amacım monitörü orta fiyatta buluşup satmak yanlış anlaşılmasın açgözlü değilim pazarlık sünnettir temiz ürün boşuna sıfıra o kadar para vermek ne kadar gerekli bilmiyorum masanın üzerinde durup kullandım alana hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tar Goroth -- 3 Aralık 2018; 13:11:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tar Goroth

Dediğim gibi sıfır fiyatları yine yıl içerisinde olduğu gibi 1600-1700TL civarına yükseldi yeni yıldan sonra elektronik ürünlere gelecek zamlarla fiyatı daha da artacaktır. Amacım monitörü orta fiyatta buluşup satmak yanlış anlaşılmasın açgözlü değilim pazarlık sünnettir temiz ürün boşuna sıfıra o kadar para vermek ne kadar gerekli bilmiyorum masanın üzerinde durup kullandım alana hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    hocam ürünün sıfırı sizin satış fiyatınızdan daha ucuz 1249,99

satışınızı baltalamak gibi bir niyetim yok yanlış anlaşılma olmasın , 2k hangi monitörü tercih ettiniz öğrenebilirmiyim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 3 Aralık 2018; 23:50:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: captanico

hocam ürünün sıfırı sizin satış fiyatınızdan daha ucuz 1249,99
    https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/viewsonic-xg2401-144hz-24-freesync-gaming-monitor-P296374212?

satışınızı baltalamak gibi bir niyetim yok yanlış anlaşılma olmasın , 2k hangi monitörü tercih ettiniz öğrenebilirmiyim acaba ?

Alıntıları Göster
    Evet yukarıda belirtmiştim çoğu firma sınırlı sayıda black fridady ile indirime gittiler ancak ben ocak ayından beri takip ediyorum fiyat hep 1500-1600 lira gezindi kaldı ki indiirmler bittikten sonra yine normal fiyata geri döndü.

https://www.itopya.com/viewsonic-24-xg2401-144hz-2xhdmi-dp-amd-freesync-ergonomik-gaming-monitor/

N11 satıcısı İtopya. sitesine bakınca yine asıl normal fiyatlarına geri döndü muhtemelen n11 den aldıktan sonra sipariş iptaline giderler güncellenmemiş fiyatı yani. hep insanların başına gelen olay aslında

Monitör aslında sistem kurarken kesinlikle 2.el alınması gereken bi bileşen çünkü testini yapması çok kolay ölü piksel var mı sızması var mı dışında çizik vs. var mı yoksa zaten hep masanın üstünde duran parça sıfırına o kadar vermeye bence şu piyasada hiç gerek yok ürün tertemiz çünkü.

MAG27CQ aldım açıkcası monitör satılmadan aldığım için içeri girdim satmam gerekiyor konuda geçen fiyat biraz temsili ciddi alıcılarla pazarlık payını geniş tutuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.