Şimdi Ara

Viewpad 10E 3G Rootlu rom ve google play (android market) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
7
Favori
16.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm, bu cihazı hdmi ile tv ye bağladığımda sadece TV de görüntü veriyor ve tabletin ekranı kararıyor.Her ikisine de görüntü almak için rom değiştirmek mi lazım ?
    Kara ekranda işlemleri göz kararı yapmak çok zor oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

KENDİ sitesinden 2.3 ginger bread kurdum alet açılmadı brick oldu sandım
    4.0 ice cream orjinalini kurdum alet hızlandı nova launcher mutlaka kurun derim

Üstad,
    bu kvk romunu sildin ve kendi sitesinden orijinal romu mu kurdun ? Hdmi ile tv ye bağlandığında hem tablette hem de tv de aynı anda görüntü alabiliyor musun ?
  • wifi olan sürümünü kullanıyorum.. kvk sürümü olarak gelmişti ilk onu sitesindeki romunu yükledim pek bir faydasını görmemiştim baya bi yavaş romdu.. şimdide arkadaşın verdiği romu yükledim arasında ağlar kadar fark var ve oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

KENDİ sitesinden 2.3 ginger bread kurdum alet açılmadı brick oldu sandım
    4.0 ice cream orjinalini kurdum alet hızlandı nova launcher mutlaka kurun derim

Üstad,
    bu kvk romunu sildin ve kendi sitesinden orijinal romu mu kurdun ? Hdmi ile tv ye bağlandığında hem tablette hem de tv de aynı anda görüntü alabiliyor musun ?

akşam deneyebilirsem yazarım buraya tamam
  • Yaptim oldu, tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUCALI

wifi olan sürümünü kullanıyorum.. kvk sürümü olarak gelmişti ilk onu sitesindeki romunu yükledim pek bir faydasını görmemiştim baya bi yavaş romdu.. şimdide arkadaşın verdiği romu yükledim arasında ağlar kadar fark var ve oluyor..

Hocam bir sıkıntı oldu mu daha sonra ? Ben de wifi'li sürüme kuracağım ama korkuyorum
  • yok hocam alet birazcık şahlandı hatta gönül rahatlıyla yapabilirsin sorun yok.. yanlız eksik bir şey yapmamaya çalış sadece tek fark fazladan sinyal barı çıkıyor köşede o kadar
  • Benim cihazın hafıza kartı yerinde sorun var, yazılımı atınca farkettim. Servise versem sorun çıkar mı yoksa direkt KVK Rom'u mu kurayım ?
  • Merhaba herşey ok ama 16. adımdan sonrasını yapmadım. Normal de çalışıyor. Problem olur mu?
  • Ben de yükledim o roımu, cihaz sanki hızlandı ama açılışı daha uzun oldu ... Parasına göre çok yeterli bir cihaz bence :-)
  • custom rom için teşekkürler benim en büyük derdim android marketti güzelce çözüldü
    fakat cihaz açıldıktan sonra tekrar neden factory reset attığımızı anlayamadım;
    aşağıdaki maddeleri uygulamadım ve sorunsuz kullanıyorum cihazı;

16-Cihaz açıldıktan sonra 5-10 dk kadar kurcalayın.
    17-Daha sonra cihazı kapatıp, (Volume +) tuşuna basılı tutarken Power butonunu sola sürükleyin ve bırakmadan tutun. Ekrana yeşil android resmi gelince her iki tuşuda bırakın. Cihaz recovery bölümüne girecektir.
    18-Burada "wipe data" yazan kısma Volume + ve volume - tuşlarını kullanarak gelin ve üzerine geldiğinizde power butonunu sola sürükleyin. Yeni açılan menüde yine aynı şekilde "yes .........." yazan yere gelin ve tekrar power butonunu sola sürükleyin.
    19-İşlem tamamlanınca sizi tekrar ana menüye atacaktır. Burada "wipe cache partition" kısmına gelerek yine bir üstteki maddedeki işlemleri uygulayın.
    20-Tekrar ana menüye atıldığınızda "reboot now" üzerine gelerek yine power butonunu sola sürükleyerek onaylayın.
    21-Cihaz kapanacak ve yeniden başlayacaktır. Cihazın ilk açılışı 5 dk kadar sürebilir. Artık tabletiniz hazır.

• bu cihazın en büyük sorunu Ram 512 olması :) üstündeki 512 mb ram ı 1 Gb lık modül ile değiştirmeyi deneyeceğim;
    umarım başarırım da dahat çalışır :) mutfakta tv olarak kullanıyorum :D
  • Bu rom ile cihaz çok geç açılıyor, sizinkiler de öyle mi ?
  • linkteki romda EN ibaresi gözüküyor acaba tr seçeneği var mı? Birde ben wifi li modelini yeni aldım 2 yıl garantili. Bu romu yüklersem garanti dışı kalır mı? Aldığım yere sordum garanti dışı kalır demişti tam anlamasada çalışan şahıs. Peki orjinal kvk romu'nu nerden bulabilirim garantiye yollayacağımızda onu kullanalım. :)
  • arkadaşlar ben 1.mesajdaki custom rom'u yükledim. Peki ürünü garantiye yollayacağım zaman orjinal kvk rom'unu nerden bulabilirim? Eğer kvk rom'u bulmak mümkün değilse, Viewsonic'in sitesindeki rom'u yükleyip öyle garantiye yollasam olur mu? Garanti içi olur mu bu kez? Aydınlatırsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar garantiye ürun yollamak isteyenler viewsonic sitesinden orjinal rom kurun, daha sonra kvk'nın internet sitesinden cihazla birlikte gelen uygulamaları kurabilirsiniz.

Rom yükleme sonrası wipe işlemleri yapmazsanız cihaz çalışır ancak önceki rom'un kalıntıları kalacağı için uygulamalarda sorun yaşayabilirsiniz.

Custom rom da cihazın açılışı uzun sürüyor normaldir.

Ram konusunda 512 MB ın bir kısmı işletim sistemi tarafından kullanılıyor, size boş ram miktarı gösteriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sarumanjotun

sadece wi-fi li modeller için aynı kişinin hazırladığı rom linki şunlar;

1.1 modeller için :http://narod.ru/disk/65103376001.bc8c7096d8da0cc8c23806452d2d3616/V10E_WW_V4.3_20130103_CustomRom_by_sidenki_EN.zip.html

1.2 modeller için :http://narod.ru/disk/65238774001.50dd362be16051f98cf66d8bf4796a91/V10E_WW_V4.3_20130107_CustomRom_by_sidenki_EN.zip.html

slm,

1.1 ve 1.2 model ne demek ? Nasıl anlayacağız cihazın modelini ?

• 1.1 reset deliği ve açıp kapama butonları ayrı kenarlarda

1.2 reset deliği ve açıp kapama butonları aynı kenarda yan yana
  • edobur E kullanıcısına yanıt
    kardeş sen bu işlemi yaptıktan sonra;
    1 - Google play uygulamalar kısmına geldi mi?
    2- Ayarlar -> Tablet Hakkında -> Derleme numarası yazan kısımda ne yazıyor? (V10E_VSE...... yazan kısım yani)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.