Şimdi Ara

Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
15
Favori
52.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar viewsonic firması powerbank ile sorduğum soruya şöyle bir dönüş yaptı. viewsonic firmasına hızlı dönüş için teşekkürler.

"Merhaba Ender Bey,
    Öncelikle bize ulaştığınız için çok teşekkür ederiz.
    M2 ‘nin yeni güncellemesi ile daha fazla adaptör uyumluluğu geldi. Cihaz almanız durumda güncellemesini yapmanızı rica edeceğiz.
    Şu an hali hazırda test edilmiş modelleri aşağıda belirtiyoruz. Bu powerbanklarla 2 saatin üzerinde kullanım sunuyor. Yine size detaylı bir youtube incelemesinin linkini paylaşmak isteriz. Video da aklınıza takılan noktalara ulaşacağınızı düşünüyorum. Yine sorularınız olursa bize ulaşabilirsiniz.
    • ZENDURE: ZDPX6PD
    • Xiaomi Power Bank 3 PRO 20000mAh USB-C 45W Power Delivery and Quick Charge 3.0
    • Energizer Ultimate XP20001PD 20000mAh
    İyi günler dileriz,
    Serhat OYPAN
    Marcom Manager - Turkey & Central/Eastern Europe"

linkte olgu beyin 1 saatlik videosu gönderilmiş
    seroloz kardeşim güncelleme ile tekrar xiaomi powerbank ile test etmeniz mümkünmü acaba eğer çalışıyorsa sunum marketten siparişini vereceğim. teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: cigenderdem46

Sunummarket adlı sitede şuan havale ile 6600 tlye satıyorlar whatsapp üzerinden sorduğumda ürün elimizde yok geldiğinde hemen dağıtımını yapacaklarını söylüyorlar ve önceden alıp bekleyenlere fiyat koruma uygulamasını yapacaklarını söylüyorlar tabi ürünün geliş tarihi ile ilgili bir zaman söyleyemiyorlar. Acelem yok çinden alsam bile 1 ay bekleyecem başka bir ürünü sizce ne yapmalıyım.

İkinci olarakta tekrar powerbank ile ilgili bir soru yabancı bir sitede şöyle bir yazı buldum "If you want to use the M2 without plugging it into a power outlet you'll need a USB-C battery pack (ViewSonic doesn't include one). In this mode the brightness in Full mode will be 50% dimmer, and 30% dimmer in Eco mode. ViewSonic claims that you'll get about 2 hours of movie time if you use a 10,000 mAh pack like the Mophie powerstation PD XL." acaba kendi powerbankleri ile test yapan arkadaşlar parlaklığı eco mode fonksiyonunda mı test ettilerde kapandı yoksa yüksek parlaklıktaykenmi 5-6 dk da kapandı. Çünkü bu mophie diye yazan ürün ile (199 tl hb de) çalıştığı yazıyor.
    Powerbank zaten çalışınca parlaklığı şak diye %30 a indiriyor. Extra bir ayar yapamıyorsun.

Powerbank ile çalıştırma olayı zor olacak sizin için. Çok detaylı yanıt verdim 2 - 3 mesaj üstte size.

Ama şu powerBank'tan alır dener kullanırsınız bilemem :

Herşeyi geçtim şu makine ile 2 / 2.5 Saat izleme yaptın hadi. Ama bitince o powerbankı doldurmak en güçlü adaptörle bile 10-12 saat sürüyor.
    urun.n11.com
    Zendure A8 QC 26800 mAh Taşınabilir Batarya (Siyah) Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/sarj-cihazi/zendure-a8-qc-26800-mah-tasinabilir-batarya-siyah-P301741898

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 3 Eylül 2020; 14:35:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Powerbank zaten çalışınca parlaklığı şak diye %30 a indiriyor. Extra bir ayar yapamıyorsun.

Powerbank ile çalıştırma olayı zor olacak sizin için. Çok detaylı yanıt verdim 2 - 3 mesaj üstte size.

Ama şu powerBank'tan alır dener kullanırsınız bilemem :

Herşeyi geçtim şu makine ile 2 / 2.5 Saat izleme yaptın hadi. Ama bitince o powerbankı doldurmak en güçlü adaptörle bile 10-12 saat sürüyor.
    https://urun.n11.com/sarj-cihazi/zendure-a8-qc-26800-mah-tasinabilir-batarya-siyah-P301741898

Alıntıları Göster
    bu powerbank ilede çalıştırmaz

atladığınız konu voltaj

denediğiniz powerbanklar 5V / 3A

projeksiyonun istediği 15V/3A

denediğiniz power bankalar genelde 12-15 V ta 1,2 A e düşer buda kapanmasına neden olur.

bu cihazı powerbank ile çalıştırmak isteyenler 15V/3A power bank bulmak zorunda.

yada olgunun dediği gibi akü inverter kombinasyonu yapmalı.

• Benim şuan için kafamdaki tek soru işareti mailde bana söyledikleri gibi son güncelleme ile Xiaomi Power Bank 3 PRO 20000mAh USB-C 45W Power Delivery and Quick Charge 3.0 cihazıyla 2 saat civarı görüntü alabilmem.
    Ben zaten kullanımımın yüzde 90 95 i dc ile olacak evde dc karavanda akü ile dc çadır kamplarımda kamp yerlerinde yine dc.
    powerbanki son çare olarak kullanacağım ve biliyorumki elektriksiz ortamlarda powerbanka ihtiyacım olacak.
    Elektriksiz ortam olacağı için parlaklık düşmesi çok dert değil.
    Powerbank 2 saat işimi görsün yeter sonra ben onu 1 gün şarj ederim sıkıntı yok.
    Tek derdim son güncelleme ile xiaomi powerbank ile çalıştırma olayı.
  • cigenderdem46 C kullanıcısına yanıt
    Boşverin hocam o %5 lik zamanda da doğanın tadını çıkartın...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de xiaomi nin powerbank 3 ü var şarj edeyim deneyeyim haber vereyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Seroloz

Ben de xiaomi nin powerbank 3 ü var şarj edeyim deneyeyim haber vereyim
    Bence sana gene hüsran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dakika oldu xiaomiyle kapanmadı bakalım ne kadar sürecek. Umut var

• Herhalde güncelleme ile probleme çözüm bulunmuş. 40 dakika kadar oldu kapanmadı. Normal fişte takılıyken eco moda alırsanız parlaklık %70e iniyor. Pil ile çalıştığında normal mod parlaklık %50 ecoya alınırsa %30 parlaklık a düşüyor. 2 saat %50 parlaklık güzel bir oran ki. Xiaomi diğerlerinin yarısı fiyatında 2 tane alırsınız. Şak 4 saat

• Evet arkadaşlar tam dolu gibi olmamasına rağmen 2 saat götürdü. Tahminim 2 saat 15 dakika civarı görür. Trendyol 199 tlye satıyor bir bakın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Seroloz

Herhalde güncelleme ile probleme çözüm bulunmuş. 40 dakika kadar oldu kapanmadı. Normal fişte takılıyken eco moda alırsanız parlaklık %70e iniyor. Pil ile çalıştığında normal mod parlaklık %50 ecoya alınırsa %30 parlaklık a düşüyor. 2 saat %50 parlaklık güzel bir oran ki. Xiaomi diğerlerinin yarısı fiyatında 2 tane alırsınız. Şak 4 saat
    Şaşırdım

• Test ettiğiniz için çok teşekkür ederim şimdi sunumarketten sipariş vereceğim yada tr ye tekrargelmesini bekleyeceğim hangisi daha uyguna gelecek bilemedim fikirlerinize açığım

• Valla Bayadır yok. Fiyat garantisi nasıl veriyorlar garip. Bence gelmesini bekle

• Şöyle bi yazışma geçti sunummarket ile
    Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi

• Abi nanokatalogdan 1400 tllik ürün aldım. Referanslar sağlam dedi.adamlar iflas. Hele gümrük bekleniyor. O bu. Bir daha elime almadan pahalı ürün almam. Hepsiburada falan olur.

• Global canlı tv pro aplikasyonunu indirdim tv kanallarını izliyorum.

• Ben ViewSonic'e yazdım, hemen geri döndüler. Turkuaz (sunummarket.com) partnerimizde satışa sunuldu diye bilgi verdiler. Dolayısıyla nanokatalog gibi bir durumu yok, güvenilir firma olsa gerek. ViewSonic de aynı şeyi söylediğine göre gümrük bekleniyor lafı da doğruymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aiberg -- 11 Eylül 2020; 11:46:5 >
  • bende 2 gün önce sunummarketten sipraişini vermiştim 1 günde elime ulaştı burdan teşekkür ediyorum onlara sıkıntısız ulaştı elime.
    sormak istediğim bir kaç soru var bütçemi çok aştığım için amazon stick, nvidia shield ve bunun gibi oynatıcılar elimde yok şuan alamam bi tek turkcell tv m var o kadar.
    1-her hangibir kablo ile bağlamadan wifi üzerinden tv izleme imkanım varmı program olarak ip tv yok bende.
    2-puffin tv yi kurdum ama google play e kayıt olmam gerktiğini söylüyor ama goggle play nerde, kurulabiliyormu yada kayıt olmadan puffin tv yi açabiliyormuyum
    3-huawei matte 20 lite telefonum var ekran görüntüsünü (kablosuz performansı çok başarılı değil m2 de) kablolu bir şekilde nasıl bağlarım usb-c den usb-c ye bağladığımda sadece telefonum şarj oluyor görüntü aktarma vb. bi seçenek yok. usb-c den hdmi ye çevirsem m2 ye bağlasam görüntü ses aktarabilirmiyim m2 ye. eğer aktarılıyorsa netflix 1080p olarak telefonumdan açıp kablo ile m2 den izleyebilirmiyim.
    4- kodi programı tam olarak nedir video açabiliyor ama içindekiler işe yarayacak özelliklermi
    ilk projeksiyonum aşırı bilgim yok ama cihazı çok beğendim kumanda ile yazı çok işkence mouse ile baya kolaylaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cigenderdem46

bende 2 gün önce sunummarketten sipraişini vermiştim 1 günde elime ulaştı burdan teşekkür ediyorum onlara sıkıntısız ulaştı elime.
    sormak istediğim bir kaç soru var bütçemi çok aştığım için amazon stick, nvidia shield ve bunun gibi oynatıcılar elimde yok şuan alamam bi tek turkcell tv m var o kadar.
    1-her hangibir kablo ile bağlamadan wifi üzerinden tv izleme imkanım varmı program olarak ip tv yok bende.
    2-puffin tv yi kurdum ama google play e kayıt olmam gerktiğini söylüyor ama goggle play nerde, kurulabiliyormu yada kayıt olmadan puffin tv yi açabiliyormuyum
    3-huawei matte 20 lite telefonum var ekran görüntüsünü (kablosuz performansı çok başarılı değil m2 de) kablolu bir şekilde nasıl bağlarım usb-c den usb-c ye bağladığımda sadece telefonum şarj oluyor görüntü aktarma vb. bi seçenek yok. usb-c den hdmi ye çevirsem m2 ye bağlasam görüntü ses aktarabilirmiyim m2 ye. eğer aktarılıyorsa netflix 1080p olarak telefonumdan açıp kablo ile m2 den izleyebilirmiyim.
    4- kodi programı tam olarak nedir video açabiliyor ama içindekiler işe yarayacak özelliklermi
    ilk projeksiyonum aşırı bilgim yok ama cihazı çok beğendim kumanda ile yazı çok işkence mouse ile baya kolaylaşıyor
    Hayırlısı olsun cihazınız hocam öncelikle.
    1 calı tv izle apk diye aratınca baya çıkıyor. Deneyip karar vermeniz lazım.
    2. Kodi kurmuşsunuz. Kodide uygulamalar kısımına gelirseniz google play store var ordan login olabilirsiniz.
    3. Yanlış hatırlamıyorsam giriş seçenegi olarak seçmeniz gerekiyor.
    4. Kodi eklentileri ile uçsuz bucaksız bir derya. Kimş video oynatıcı olarak kullanıyor. Kimi torrent client olarak.

Birde ben tavsiyede bulunayım. Smartyoutube kurun apk olarak indirip. Reklamsız youtube un keyfine bakın.

• En azından mi stick alıp netflix yüksek kalitede seyredebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.