Şimdi Ara

VIEWSONIC PJ551D mi projector tv mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben bi nargile cafe aciyorum ve burda yayın yapmak istiyorum sampiyonlar ligi yada kurtlar vadisi falan filan. Neyse 2.5m 2.5m bos bi yer war ve bu yere ben onceden eski projection tvler warya örn:http://urun.gittigidiyor.com/Philips-projeksiyon-TV-46pp9501_W0QQidZZ11932330#aciklama bundan almayi dusunuyordum. Ama bunlar cok eski ve kullanilmis elimde patlamasin diye projeksiyon mu alsam diye dusunuyorm simdide. Neyse hb da da
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=15530&productid=ofisoptpj551d cihazına baktim simdi de ve hosuma gitti ama randiman alabilirmiyim o onemli. Projeksiyonun yansıyacağı yer gercekten karanlik bi ortam isiktan bi sorunumuz olmaz ama acaba video da hos bi goruntu alabilirmiyiz. Yada bana 1 milyar ve altinda guzel bi cihaz onerebilirmisiniz acaba. Ayrica cihaz direk dijitürke baglanabilirmi. Yada tv cablom olmadan bilgisayara baglayabilirmiyim bilen varsa bi yardim ederse cok sevinirim saolun simdiden ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretzl -- 19 Ağustos 2008; 20:25:48 >

• Cewap yokmu arkadaslar
  • Arkadaslar bi yardim bilen yokmu?
  • Arkadaslar kimse bilmiyormu bi yorum yazabilecek bi kisi bile yokmu acaba? Ürünü internet uzerinden almam lazim gidipte bakabilecegim bi yer yok kucuk bi yerde oturuyoruz.. 1milyar da az para deil kazıklanmak istemiorm...
  • ben evimde Lg marka 1024x768 DLP kullanıyorum. 2500lümen. memnunum ama gündüz aydınlık bir yerde hiç şansın olmaz bilesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emretzl

Arkadaslar kimse bilmiyormu bi yorum yazabilecek bi kisi bile yokmu acaba? Ürünü internet uzerinden almam lazim gidipte bakabilecegim bi yer yok kucuk bi yerde oturuyoruz.. 1milyar da az para deil kazıklanmak istemiorm...

Merhaba

Kullanılmış Projeksiyon TV seçeneğini hiç değerlendirmeyin bence,açıklamalarında yağlarını değiştirirseniz renk ayarları düzelecek denmiş ne demek istediğini pek anlamadım.

VIEWSONIC PJ551D projeksiyon cihazi özellikleri ile kondisyonlu bir cihaza benziyor.Cafede uydudan TV yayını için kullanacaksanız cihazın girişlerinde
    Composite (Video) girişi var.Computer İn den VGA sinyali(PC Bağlayabilirsiniz) ve analog RGB girişleri mevcut.

VIEWSONIC PJ551D mi projector tv mi?

Karanlık ortamda çok rahat kullanabileceğiniz bir cihaz,XGA bir cihaz olduğu için native zaten 4:3 widescreen uydudan TV izlenmek için ideal
    ama DVD veya TV seyretmek için DLP cihazlara çok sıcak bakmıyorum.

3 Metre mesafeden 193 cm diagonel,2 metreden 130 cm görüntü alırsınız.Bu widescreen geçerli zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCIENTIST -- 20 Ağustos 2008; 22:49:20 >

• Coooook tesekkur ederimi cevabiniz icin... Ben nargile cafede kullanicam tabbii los bi ortam olucak nasıl soylesem size bar tarzi yani hfif kırmızı loş ısıklar olurya oyle bi yer olucak yarin foto koyucam yer hakkinda ve cm hesabi yapicam oyle daha iyi bilgi verebilirsiniz bana..... Yani bunu kullanabilirmiyim goruntunun kalitesi guzel olurmu acaba.. Los ortamda sampiyonlar ligi ve kurtlar vadisi izlenicek sadece... Dİger zamanlarda ise Animasyon gibi olucak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED TV Toshiba mı Philips mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.