Şimdi Ara

Viewsonic PJD7835Hd lambası hak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz günlerde 2. El pjd7835 aldım. Lamba saati sifirlandigi için ne akdsr kullanıldığını göremedim. Ancak çok fanları dış yüzeyi falan çok temiz. Şimdi bu kadar şeyin üzerine sorum şu.
    Renkler çok güzel parlaklık biraz düşük geliyor bana sanki lamba ömrü bitmiş gibi (2. El aldığım için de boyle düşünüyor olabilirim)

Lambasını degistirsem değişme olur mu?
    İkici sorum da şu : projeksiyonu renklerini veren şey lamba değil mi yani lambası iyi olursa renkler ve canlılık ta çok iyi olur. Lamba ömrü bittiyse de performansı biter değil mi ?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
    İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ufacık bir fikri olan da yok mu ?
  • Dostum cihazının içinin temiz olması yakın zamanda temizliğinin de yapılmış olma ihtimalini de doğruyor. Cihazı bir teknik servise Götürüp göstermen en mantıklısı. Onlar mevcut görüntü ile size fikir verebilir.

• Since1903 yanıtın için teşekkür ederim. Teknik servis ile görüşeceğim.

sorumu sanırım aktaramadım size, örn. 1000 saat ömrü olan bir lambanın ilk kullanımla mesela 900 üncü saatindeki performansı (netliği, canlılığı, keskinliği vs.) aynı olur mu ?

Bunu merak etmiştim.

Teşekkür ederim.
  • Aynı modeli kullanıyorum 4. Sene. Hala ilk lambadayım. Ve performansı hala ilk günkü gibi. 4000saatte hep eco kullanıldı

• Teşekkür ederim.

Teknik servise sordum lamba veya ballasttan olabileceğini ancak öncelikle ölçüm yapılması gerektiğini söylediler. Sanırım ben evham yapıyorum :)
  • Lambanızın ömrü bitmiş olsa renkler güzel olmaz. Tabi parlaklık düşük geldi derken nasıl bir görüntüden bahsettiğiniz bilemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • duvara yansıtıyorum, üst sınırda yazanlar çok net değil, mesela google chrom tab açıklamasında yazan şeyler chrome tam ekrandayken çok net değil ama küçültüp chrome u ortaya getirdiğimde cam gibi oluyor netlik (ayna da diyenler olabilir :) nu netlik sorunu lambadan mı yoksa teknik servisin söylediği gibi balast kaynaklı mı acaba ?

bunu öğrenmek istiyorum da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.