Şimdi Ara

ViewSonic VA2265Smh 21.5' monitor. sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bi sorunum var. Bu ViewSonic VA2265Smh 21.5' monitor.
    5 ms tepki süresi var vs.
    şimdi ben bi video izlerken veya oyun oynarken bu videodaki gibi mesela çocuğun kolundaki yıldızlardaki görüntü tırtlıyor orda. ben ekranı laptop'a hdmi ile bağlıyorum. laptoptan aynı yeri izliyorum öyle bişey yok. ekranda açınca böyle bi siyahların içinde böyle oluyor. Bu nedir ekran mı sıkıntılı/arızalı yoksa nedir. şimdiden teşekkürler.
    bi el atın ya bakmadan aldık öyle Vatan'dan bide gidip aldık iade/değişim olmaz dediler.
    Bi video da izleyemeyeceksem ne yapayım monitorü zaten. ilk defa araştırmadan bişey aldım elimde patladı galiba. bilmiyorum ne yapacağım
    laptop Dell 7537 i5

• Kardes kurancarpsin ayni sorun bendede var ayni monitor napicam anlamadim ne sansim varmis bide ordaki adam tavsiye eti bunun bi cozumu yokmu alah icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bi arızaymış ben gün geçmeden götürdüm arıza dendi değiştirdim başka viewsonic aldım vx2363 smhl w aldım

• Yeni monitoru aldugundaUcret odedinmi bide nereye goturdun garantiyi ? ve kac gun aradan sonra goturdun ? Arkadasim lutfen bi ulasacagim bi facebook hesabin varmi rica etsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko156565 -- 30 Mayıs 2016; 22:02:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.