Şimdi Ara

viewsonic Viewsonic VG2230WM mu philips 190X6FB mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

simdi forumu okuyorumda bu 22'' lik viewsonic in fiyatı gayet makul ve widescreen olmasıda cabası

bende su an philips 190X6FB var ve cok memnunum monitörümden ama PC yi DVD,DİVX HD (mkv formatında 1280 720 olanlar cogunlukta)
    izlemek için kullanıyorum.
    ah bi widescreenim olsa diye iç geçirmekteyim ve piyasada widescreen lere bakarken bu viewsonic cok makul gelmeye başladı bana ama bazı cekincelerim var
    mesela bu 22'' monitorler arasında göreceli olarak cok ucuz bir monitor. yani 190X6 ların 600ytl civarında oldugunu düşünürsek,

viewsonic aldıgımda renk kalitesi, parlaklık ve benim için cok cok önemli olan film izleme durumlarında philips 190X6'mı ararmıyım?
    yada pişman olurmuyum?

bu iki monitorüde kullanmış olan test etmiş olan arkadaslardan 2 monitorü karşılaştırmalarını rica edicem..

yani bunu satıp viewsonic alıp almamak arasında kaldım cünkü 190X6 gercekten cok iyi bi monitor.
    elimdekinden olup sadece wide ve 22'' die daha düşük kalitede görüntü sunan yada 190x6 yı aratıcak bi modelde almak istemiyorum..

ama fiyat olarak bakarsak cok makul geliyor bana.. yada bunun yerine philips in 19'' yada samsung 19'' mu alsam daha iyi olur sizce?

not: tekrarlıyorum HD filmer DVD ler ve divx ler benim için cok önemli. oyun falan pek oynamıoyrum
    ekran kartım x1600pro 512mb

şimdiden teşekkürler

• almalısın filmler bambaşka oluyor
  • sana samimi solim, bende sony 19" lcd vardı ve cok guzeldi ekranım ama bende senin gibi ic gecirmeye basladım ve iyi bir arastırmadan sonra samsung ve viewsonic ikilisi arasında viewsonicte karar kıldım. bende pek oyun amaçlı kullanmıyorum pc yi. cizim ve film amaclı kullanıyorum ve gozunu sevdigimin wide ekranı bea diyorum. film arsivim kesinlikle cok kaliteli bunda iddialıyım ve suanki üründende cok cok memnunum, pisman olacagın bir kosullarla karşılaşmayacaksın değiştirdigin takdirde.
  • hmm

tabiiki widescreen in güzelliklerini tahmin edebiliorum ama acaba diorum onun yerine 19'' wide mı alsam? simdide bu takıldı aklıma?
    yani o 22'' i alırsam ne kadar uzaklıktan ideal izleme saglayabilirim? ben bilg masama koyuyorum monitorü yani salon veya uzak bi yerde durma ihtimali yok
    cok yakın olmasından cekiniorum sonucta klavye mouse ve ekran aynı masa üstünde olacka
    bu 22 de epey büyük anladıgım kadarıyla :)

19''philips yada LG de olabilir diye düşünüoutum
    ama dedigim gibi 190X6 dan cok memnuınum sonra pişman olmiyim :)
  • 190X6 yeter bence hiç değiştirme, Tn panllerin sonuna geldik zaten. WS için hala erken idyebiliriz. Elindeki LCD yi kullanmaya devam et
    6-7 ay sonra bir daha bakarsın piyasaya
  • Daha önce 190X6FB kullanıyordum, boyut ve wide özelliğini bir tarafa koyarsak görüntü kalitesi açısından philips ten daha başarısız diyebilirim. Dah hala kuygun parlaklık ve kontras ayarını tutturabilmiş değilim gamma yı kısarak idare ediyorum renk konusundada philips daha iyi (hali hazırda iki monitörede sahip birisi olarak bu yorumları yapıyorum, gereksiz polemiğe girilmesin)
  • nokta aralıgı 0.28 ve yukarı bi model için fazla bişi beklememek gerekır.
    http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=1292&IID=62827
    sizce bu monitör neden bu kadar pahalı herhalde az kontras farkı yada 22 yerine 23 ınch oluşundan oynamaz onca fiyat farkı.tabikide 500 600 ytl ye 22 almak ısteyen de buna bu kadar para dökemez malesef ama bu gerçek işte. degiştirilemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    **Philips 107E 17" CRT Monitör**
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmm sanırım 190X6 ımla idare edicem :) simdilik 22'' olayını rafa kaldırdım
    peki size son bir soru
    widescreen olaran 190X6 yı aratmayacak ama fiyat olarakta ucuk olmayacak önerileriniz ne olablir?
    samsung? LG? yada philips in 19 wide ı olabilimri?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.