Şimdi Ara

ViewSonic VP2365WB 24' IPS LCD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/pro-series/vp2365wb.htm

Adresindeki LCD monitörü almayı düşünüyorum.

Hiç kullanıcı yorumu bulamadım.

IPS panel oluşu tasarım yönündeki ihtiyaçlarımı karşılar diye düşünüyorum.

Ama oyun ve film konusundaki perfonmansı nasıldır acaba ve 800TL civarında buna alternatif olabilecek tafsiyeleriniz varmıdır?

• Monitör iyide nerde var.
    Viewsonic eskinin en iyi markalarından biriydi.
  • şu nasıl ntsc si %83 müş normal monitörler %72 galiba 226bw da bu gamut sayesinde efsane olmuştu

http://www.sanalmarketim.com/urun/9294158fc20fcbacb11ccfb16ac5dedd/DELL-E2310H-23
  • Arena stoklarında var gözüküyor.

Yarın detaylı bilgi için görüşeceğim.

Model numaraları tutuyor ama emin olmak için yarın arayıp ayrıntıları soracağım.

Piyasada 800TL civarında son kullanıcı satış fiyatı var.

örnek ;http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=443864
  • yapprak ;

Aslında feci bir Dell hayranlığım var gönlüm Dell U2410'den yana ama çok pahalı.

Senin verdiğin modelin fiyatı çok uygun.

Renkler konusunda da diğerlerine oranda başarılıysa almamak için bir sebep yok.
  • ntsc %113 ünü kapsıyor. kasayı açtığımızda karşımıza e - ips lg marka panel çıkıyor. tabi elektronik lg ye ait değil. pivot özelliği etkileyici. vatan da 713 tl haftasonu %18 kdv indirimi kapsamındaki fiyatı bu fiyata alınabilecek güzel bir monitör. renklerin hakkını veriyor. şimdilik bu kadar inceleme fırsatı buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRh+

yapprak ;

Aslında feci bir Dell hayranlığım var gönlüm Dell U2410'den yana ama çok pahalı.

Senin verdiğin modelin fiyatı çok uygun.

Renkler konusunda da diğerlerine oranda başarılıysa almamak için bir sebep yok.

Dell'in IPS panallerini test etmiş birisi olarak Dell'in bu konuda en iyi olduğunu söyleyebilmem biraz zor.
    HP bu konuda Dell'den çok daha iyidir diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsous

ntsc %113 ünü kapsıyor. kasayı açtığımızda karşımıza e - ips lg marka panel çıkıyor. tabi elektronik lg ye ait değil. pivot özelliği etkileyici. vatan da 713 tl haftasonu %18 kdv indirimi kapsamındaki fiyatı bu fiyata alınabilecek güzel bir monitör. renklerin hakkını veriyor. şimdilik bu kadar inceleme fırsatı buldum.

e-IPS panellerde ciddi anlamda backlight sorunu var.
    Bizzat inceleme fırsatı bulduğum e-IPS 2209wa modelinde arka alan aydınlatması beyaz bir sis tabakası gibi görünüyordu.
    Yandan bakınca siyah renk beyaz gibi görünüyordu.
    Eğer grafik tasarımı gibi profesyonel işler için kullanacaksanız şahsen e-IPS modellerde uzak durmanızı öneririm.
    Performanslarını H-IPS ve S-IPS modellerle kıyaslama yapmak doğru değil.

e-IPS ancak TN ila VA modeller arasında bi yerde değerlendirilebilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snd

quote:

Orijinalden alıntı: arsous

ntsc %113 ünü kapsıyor. kasayı açtığımızda karşımıza e - ips lg marka panel çıkıyor. tabi elektronik lg ye ait değil. pivot özelliği etkileyici. vatan da 713 tl haftasonu %18 kdv indirimi kapsamındaki fiyatı bu fiyata alınabilecek güzel bir monitör. renklerin hakkını veriyor. şimdilik bu kadar inceleme fırsatı buldum.

e-IPS panellerde ciddi anlamda backlight sorunu var.
    Bizzat inceleme fırsatı bulduğum e-IPS 2209wa modelinde arka alan aydınlatması beyaz bir sis tabakası gibi görünüyordu.
    Yandan bakınca siyah renk beyaz gibi görünüyordu.
    Eğer grafik tasarımı gibi profesyonel işler için kullanacaksanız şahsen e-IPS modellerde uzak durmanızı öneririm.
    Performanslarını H-IPS ve S-IPS modellerle kıyaslama yapmak doğru değil.

e-IPS ancak TN ila VA modeller arasında bi yerde değerlendirilebilir diye düşünüyorum.

Cnet E-IPS demiş. Aşağıdaki sitede modeli arattığınız zaman H-IPS gözüküyor... Kafam karıştı...
    http://www.tftcentral.co.uk/panelsearch.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evet, İsyan! -- 22 Nisan 2010; 19:59:04 >

• bu monitoru alan ve inceleyebilen birisi var mı? oyun ve video özellikleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • merakla bekledim ve pazartesi urun geliyor. arenada defolu urunler listesinde var. orjinal garanti suresi sadece kutu hasarli. gayet uygun.. ben monitoru dik kullanacagim..
  • İncelemeni bekliyoruz
  • viewsonic konusunda gayet iyidir, "gözün kapalı al" demeyeceğim zira hiç bir şey gözü kapalı alınmaz.
    dene, tipi ve özellikleri hoşuna giderse marka iyi marka...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.