Şimdi Ara

Viewsonic VX2573 + unboxing resimler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Monitörün fabrika ayarlarında dil seçimi ingilizce. Türkçe desteği mevcut. Menüleri kullanmak oldukça basit.

Viewsonic VX2573 + unboxing resimler

Monitörün görüntüsünde en çok beğendim özelliği siyahları gerçekten siyah vermesi. Renk ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmadım. Aşağıdaki resime bakabilirsiniz.

Yine renk ayarları yapmadan söylüyorum. Fabrika ayarlarında bile renkler aşırı canlı. IPS panel farkını size çok iyi hissetiriyor.

Şimdi size aşağıda yan açılardan çekilmiş fotoğraflar göstereceğim. Fotoğraflar gündüz çekildi. Işık yandan geliyor. Bunu dikkate alarak şunu söyleyebilirim ki, 60 dereceden sonra ekranın yavaş yavaş kararıyor. Yani 60 dereceye kadar açılı baktığınızda sizi rahatsız edecek bir durum yok. Ama sonrası karanlık.

Hem PS4'de hem PC'de video izledim. Herhangi bir yırtılma veya ikileme görmedim. Gerçekten videolar çok akıcı, izlemesi çok keyifli.

Oyun oynarken ise yine hem PS4'de hem PC'de test ettim. 60Hz'de IPS panel de oyun oynamak çok farklı bir duygu imiş. Bunu resimle değil sanırım video ile göstermek en iyisi. Ama videonun da bir kamera ile çekileceğinden dolayı, durumu size tam net olarak açıklayacağını düşünmüyorum. Ancak şu kadarını söyleyebilirim VX2573 her ne kadar profesyonel bir oyuncu monitörü olmasa da bana o hissi yaşattı.

Sonuç olarak bu monitöre not vermek haddime düşmez ama, artılarını ve eksilerini şöyle sıralayabilirim

Artıları: Dizayn Çok şık, hafif olması, kutu içeriği, aksesuarların yeterli olması, Siyahı Siyah göstermesi, canlı renkler
    Eksileri: Açılarda görüntü kaybı olması

• Bende ips ekranlı tv var.Sıfır derece (tam yandan bakış) bakışta bile bu kadar kararmıyor Monitörlerde ips teknolojisi böyle mi oluyor acaba ?
  • güzel bir inceleme yazısı olmuş, bu monitörüm Hz aralığı nedir? internette bulamadım da..??
  • Horusius07 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Monitörde hoparlör de var galiba. HDMİ ile uydu cihazına veya tivibu STB'ye bağlasak monitörden ses geliyor mu?

Monitörün konumu kendi ayakları üzerinde istenilen konuma (aşağı yukarı) ayarlanabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturkmen -- 19 Ekim 2016; 21:47:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viewsonic Türkiye

Merhaba,

Öncelikle güle güle kullanın. Buradan ürün hakkındaki yorumlarınızı da yazıp bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.
    Herhangi bir sorun olursa bize service_tr@viewsoniceurope.com mail adresi üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Merhaba. Monitörde hoparlör de var galiba. HDMİ ile uydu cihazına veya tivibu STB'ye bağlasak monitörden ses geliyor mu?

Monitörün konumu kendi ayakları üzerinde istenilen konuma (aşağı yukarı) ayarlanabiliyor mu?
  • oturkmen kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Evet HMDI üzerinden TV alıcısına bağlayarak kullanabilirsiniz ve HDMI ses ve görüntüyü aktaran bir teknolojidir.

Bu modelimizin ayakları maalesef ergonomik özelliklere  Viewsonic VX2573 + unboxing resimler
    sahip değil fakat VESA bağlantısı var (100x100mm) buraya isterseniz kendiniz hareketli ayak monte edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar bu monitörde ghosting vb. sorunlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viewsonic Türkiye

Merhaba,

Evet HMDI üzerinden TV alıcısına bağlayarak kullanabilirsiniz ve HDMI ses ve görüntüyü aktaran bir teknolojidir.

Bu modelimizin ayakları maalesef ergonomik özelliklere  Viewsonic VX2573 + unboxing resimler
    sahip değil fakat VESA bağlantısı var (100x100mm) buraya isterseniz kendiniz hareketli ayak monte edebilirsiniz.

Evet derken hdmi ss ve görüntüyü aktarıyor tamam da hdmi dan uydu alıcıyı bağladık tamam, peki monitörde hoparlör var mı, oğluma monitör olarak alıp hafta içi evde tv olarak kullanmak istiyorum sorun olur mu?

• tcmb T kullanıcısına yanıt
    2w:2 hoparlörü var görünmekte özellik açıklamalarında...

Yalnız bu viewsonic'den en son gelen yorum enteresan idi, ayakları ergonomik değildir demiş.. Sallanma problemi mi var acaba?
  • Dün akşam incelerken farkettim, çoğu benzer monitörde hoparlör var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belgarathh

2w:2 hoparlörü var görünmekte özellik açıklamalarında...

Yalnız bu viewsonic'den en son gelen yorum enteresan idi, ayakları ergonomik değildir demiş.. Sallanma problemi mi var acaba?

Ergonomik değil derken yukarı aşağı ayarlanamıyor demek galiba.
  • Belgarathh kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bir konuyu netleştirmek istedik, sanıyoru bir yanlış anlaşılma var. Bir monitörün ayaklarının ergonomik olması aşağıdaki gibi hareketleri yapabilmesidir. Taktir edersiniz ki, bu şekilde ek ergonomik özellikler sunulan monitör ayakları da monitör maliyetine etki etmektedir.

(0 - 90°) Pivot - Yatay ve dikey kullanabilme
    (0 - 135 mm) Yükseklik Ayarı Yapabilme
    (360°) Kendi Etrafında Dönebilme
    -5°/+20°) Eğilme özelikleri ile ergonomik tasarım

Fakat, VX2573-SHW modelimizde bu şekilde bir ergonomi yoktur. SAdece belirli bir oranda öne ve arkaya hareket etmektedir. Bu da monitörün ayağının sallandığı anlamına gelmemektedir.

Umarız açıklayıcı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viewsonic Türkiye -- 17 Kasım 2016; 15:39:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.