Şimdi Ara

ViewSonic VX2758-2KP-MHD | 27' 2K IPS 144Hz 1ms (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
9
Favori
24.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazışmamızda en geç 4 aralık yazmalarına rağmen monitörü bu sabah saat 10'da hepsijet'e kargoya vermişler arkadaşlar. Darısı başınıza, umarım sorunsuz bir şekilde teslim alırız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Eliçevik

Yazışmamızda en geç 4 aralık yazmalarına rağmen monitörü bu sabah saat 10'da hepsijet'e kargoya vermişler arkadaşlar. Darısı başınıza, umarım sorunsuz bir şekilde teslim alırız...
    Hadi bakalım dostum bizimkini de bugün verirler umarız

Kargoya verilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 29 Kasım 2019; 11:49:48 >
  • shadowz61 kullanıcısına yanıt
    Hadi İnşallah...
    Bu arada dikkat etmemişim ama Hepsijet sayfasında tahmini teslim zamanı 11 Aralık görünüyor.
  • Recep Eliçevik R kullanıcısına yanıt
    ne zaman almıştın hocam, 22 kasım 01:01 benim kargolanmamış. benim zaten ptt ile yollayacaklar kesin antalyadayım kargolansa bile 1 haftası var en az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Eliçevik

Hadi İnşallah...
    Bu arada dikkat etmemişim ama Hepsijet sayfasında tahmini teslim zamanı 11 Aralık görünüyor.
    Kargoya verilmiş benimki de. Bende de aynısı gözüküyor ama doğru olduğunu sanmıyorum
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    22 Kasım Cuma, 13:14'de aldım hocam... Hepsiburada sayfasında teslim tarihini 13 aralık cuma, Hepsijet sayfasında da 11 aralık çarşamba görünüyor. Tam kaos...
    Çok yeni monitör, kafaya takmayıp alıp unutmak lazım belki de (ben yapamıyorum ama ) zira fiyatı 2700 civarındaydı..
  • vay arkadaş ilk aldık neredeyse vermiyorlar kargoya
    Arkadaşım Hepsiburada'dan msi 31.5" msi curve monitör aldı pazartesi horoz nakliyata kargoya verdiler salı öğlen kurdu monitörü...
    Bu arada Nitro'yu da aynı zamanda aldık Boni...
  • Monitörü eline geçen var mı? Eline geçen ilk izlenimlerini,düşüncelerini paylaşırsa konu yararlı bir hale gelebilir.
  • Arkadaşlar merhaba , an itibari ile monitörü kurdum , ölü piksel yok şükürler olsun. Eski monitörüm asus vn247h tan sonra renkler harika , sanki eski monitörüm çamur gibi bir görüntü veriyormuş , detaylar çok net tertemiz, parlaklık oldukça iyi , siyah renkte sol ve sağ alt köşelerde bir miktar sızma gibi renk geçişi var ama anormal boyutta değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oemci32

Arkadaşlar merhaba , an itibari ile monitörü kurdum , ölü piksel yok şükürler olsun. Eski monitörüm asus vn247h tan sonra renkler harika , sanki eski monitörüm çamur gibi bir görüntü veriyormuş , detaylar çok net tertemiz, parlaklık oldukça iyi , siyah renkte sol ve sağ alt köşelerde bir miktar sızma gibi renk geçişi var ama anormal boyutta değil.
    Merhaba
    Güle güle kullanın şanşlısınız ilk kuran siz oldunuz mümkünse bir iki fotoğraf paylaşabilir misiniz? Işık sızması ne seviyede görebilmemiz için karanlık bir odada fotoğrafını çekip eklerseniz yorumlayabiliriz diye düşünüyorum. Monitörün hızı konusunda ne düşünüyorsunuz?

• oemci32 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam, şu mesajlarda ki gibi fotoğraf atabilir misin gelince bizde kıyaslarız

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140938324
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141033897

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Aralık 2019; 0:40:50 >
  • teşekkür ederim hocam , resim denedim karanlık oda %100 parlaklık ta siyah bir görüntüde resim almaya çalıştım ancak belli olmadı , ama şunu söyleyebilirim çok çok az , sol üst taraf ve sol yanda 3-5 cm lik bir alana yansıyan çok hafif ışık değişimi var , öyle ışık sızması resimlerindeki durum yok yani , ben renkleri çok beğendim , hız konusuna gelince 2 mod var biri adaptif sync , diğeri de 1 ms modu , ikisi aynı anda aktif olamıyor, oyun modlarına aldığınızda ekran parlaklık ayarı - siyah dengesi - yanıt hızı gibi veriler pasife düşüyor. hdmi 2.0 üzerinden bağladım 144hz 8 bit gösteriyor windows. Sanırım 120 hz 10 bit için dp kablosu gerekecek.Siyahlar her ips te olduğu gibi tam siyah değil , ama diğer renklerde ekran çerçeve köşelerinde en ufak renk kaybı ya da efekt yok.
    hocam iso 800 de resimleri çektim ancak telefonda sızmalar gözükürken resimleri pc ye atıp monitörde görüntülediğim de hiç fark gözükmüyor. Resimleri tel üzerinde isteyen varsa wp tan gönderebilirim.
  • Arkadaşlar merhaba, cumartesi öğleden sonra kargo elime ulaştı. Monitörün içinden bildiğiniz üzere 1 adet hdmi kablo ve güç kablosu çıkıyor. İlk olarak driver'ını indirip kurduktan sonra kullanma kılavuzunda gördüğüm üzere hdmi 2.0 portunu takarak çalıştırdık ancak monitör 75 Hz verdi. Yanlış hatırlamıyorsam 75 Hz'de 12 bit göründü. (netten indirdiğim kullanma kılavuzunda güç kablosuna yakın yerin hdmi 2.0 olduğu yazıyor, yani hdmi 1 portu) Niye 144 Hz vermiyor diye bakarken diğer porta (hdmi 1.4 portuna) takıp 144 HZ görmeye başladık... Yaklaşık 13 yıl aynı pc ve 1680x1050 60 Hz monitör kullandıktan sonra bu yeni pc ve monitörle resmen çağ atlamış oldum. Öyle uzman falan değilimdir ama sonrasında aida ve ufo testi yaptık, çıkan sonuç beni bir hayli tatmin etti...Herhangi bir pixel hatası görmedim. Işık sızması IPS panel olduğu için tabii ki var ama kişisel fikrim kabul edilebilir olduğu...Yalnız ışık sızması için çekmeye çalıştığım fotoğrafın gözümün gördüğüyle ilgisi yok, çekilen fotoğraf daha fazla gösteriyor maalesef.

Menüye biraz alışmak gerekiyor, hala kurcalıyorum. Keşke joystick tasarım olsaymış, keşke displayport kablo olsaymış. "oemci32" arkadaşın dediği gibi monitörü 1 ms'ye alınca bazı yerler pasif oluyor ve moniter kendine göre ışığı ayarlıyor, ben adaptif sync ayarında bıraktım, Kontrast:50 parlaklık:30 olarak yarladım. Bence tam F/P monitörü... Soracağınız bir şeyler varsa dilimin döndüğünce ve bilgim kadarıyla aktarmaya çalışırım...

• Yorumlar sevindirici güle güle kullanın
  • benden başka hala kargolanmayan var mı?
  • Benimkisi de halen kargolanmadı , yorumlardan sonra merakım iyice arttı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xtremee kullanıcısına yanıt
    nerede oturuyorsun hocam, kargolananlar hepsijet ile gönderilmiş hep diğerleri bekliyor gibi sanki. senin profilde istanbul yazıyor ama istanbul ise seninkinin de gönderilmesi lazımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Aralık 2019; 11:43:0 >
  • Hadi göndersinler artık da sizin hasret de bitsin...

Edit: Display port kablo siparişi de verdim arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recep Eliçevik -- 2 Aralık 2019; 14:12:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.