Şimdi Ara

VIEWSONIC XG3202-C 6 AYLIK TERTEMİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 VIEWSONIC XG3202-C 6 AYLIK TERTEMİZ
    ÜRÜNÜ TOPLASANIZ 10 KERE KULLANMADIM. SİSTEMİMİ DAĞITIYORUM O YÜZDEN SATILIK. 144 HZ. ÜRÜNÜ BİLMEYEN LÜTFEN ARAŞTIRSIN. GARANTİ VE KUTUSU VARDIR. SIFIR FİYATI 2600 - 2700 CİVARI FİYATTIR.

XG3202-C
    32" Kavisli 144Hz Gaming Monitör
    ViewSonic® XG3202-C 32" (31.5" görüntülenebilir) 144Hz tepki süresi ve 1800R kavisli tasarımı ile oyunlarda tepkiselliği ile sizi etkileyecek bir gaming monitördür. AMD FreeSync teknolojisi ile oyunlardaki yırtılma ve takılma gibi sorunların önüne geçerek size daha keyifli bir deneyim yaşatmayı hedeflerken, Full HD 1080p SuperClear® VA panelinin kavisli ekranında farklı açılardan da yüksek renk performansı sunuyor. Bir oyuncunun en çok aradığı özellikler arasında bulunan düşük tepki süresi sayesinde daha hızlı bir tepkisellik ile rakiplerinizin bir adım önüne geçebilirsiniz. Oyunlar için hazır görüntü senaryoları ile FPS, RTS ve MOBA gibi oyunlarda kolayca geçiş yaparak oyunun tadını çıkartabilirsiniz. VIEWSONIC XG3202-C 6 AYLIK TERTEMİZ
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Mart 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul,Ataşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.