< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumagir -- 22 Ocak 2019; 5:16:24 > |
vigo konvektor isitici inceleme (3. sayfa)
-
-
Ne yaptınız. Isınma sorununu nasıl çözdünüz? -
3 sene önce ısınma sorununu çözdüm. Pellet yakıtlı kazan kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: celalsungur
Ne yaptınız. Isınma sorununu nasıl çözdünüz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Prina peleti mi, normal pelet mi?
Aliağa civarında nereden ve kaç liraya temin ediyorsunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çam pelleti. Pellet kazanlarda ağaç pelletinden başka birşey yanmaz. Aydın'dan KaanB den alıyoruz. 6 kişiyiz. Temmuzda fabrika çıkışı 700₺ ye aldık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrik faturaları arttı, size faydalı bilgi olsun arkadaşlar.
Camdan ısı kaybı, iç ve dış sıcaklık farkıyla orantılı olarak artacaktır; iç dış sıcaklık farkı ne kadar büyük olursa, odada enerji kaybı o kadar hızlı olur.
Oda içindeki ısı dağılımı, ısı kaynağından uzaklıkla orantılı olarak ters kare yasası şeklinde olur.
sonuçta;
Odada minimum ısı kaybı için ısı kaynaklarını pencerelerden uzaklaştırın.
Bu durumda oda içerisinde devamlı bir soğuk hava akımı olacağından bulunduğunuz yer ısı kaynağı ile pencere arasında ise sürekli bir akım içerisinde hissedeceğinizden çok konforlu olmayacaktır.
Biraz da bu yüzden radyatörler hep pencere altı ya da soğuğun en fazla geldiği yere konur.
Odada ısı homojenliği için ısı kaynaklarını pencerelerin altına taşıyın.
Bu daha konforlu ısınma şeklidir ancak ısı kaybı artacağından tüketim biraz daha artar.
ayrıca odaya giren soğuk hava ısınarak oda içine dağılır.
tercih sizin artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X