Şimdi Ara

Vikings E-Sports Club

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vikings E-Sports, 25 Aralık 2013 tarihinde Ardıl “Tymaron” Duran tarafından Sercan “Michaell” Sökmen ile birlikte kurulmuştur. Türk E-Sports dünyasına katkıda bulunmak, farklı bir konsept anlayışıyla birlikte alanında başarılı olmak en büyük amaçtır.
    League of Legends, Dota 2, Counter-Strike, Starcraft vb. oyunların artık günümüzde oyundan ziyade bir spor olması ve ülkemizde ki E-Sports’un dünya geneline göre hala gelişme aşamasında olmasından dolayı, bu alanda daha çok çalışabilecek, doğru adımlarla ilerleyebilecek mevcut kulüplere ek daha fazla kulübe ihtiyaç var. Daha fazla E-Sports kulübünün olması, oyuncuların bilinçsizce oyun oynamaktan ziyade bu oyunları spor ve kendilerini de sporcu hissetmelerini sağladığını düşünmekteyiz. Bu sebepler doğrultusunda Vikings E-Sports olarak yavaş ama emin adımlarla, E-Sports camiasında yerimizi aldık.

Şuan yalnızca Dota 2 takımımız aktif bir şekilde yoluna devam etmektedir. Dota 2 takımımızı facebook sayfamız üzerinden takip edebilirsiniz. Diğer oyunlar için çalışmalarımız ileriki zamanlarda olacaktır.

Joindota Türkiye liginde takımımız lig 1.si olmuştur;
     Vikings E-Sports Club

Not: Web sitemizi kısa bir süre sonra aktif etmeyi planlıyoruz.
    www.facebook.com/vikingsesc

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikings E-Sports

s3 diye ad verilmesi lig kalitesi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasalik -- 24 Mart 2014; 16:17:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasalik

quote:

Orijinalden alıntı: Vikings E-Sports

s3 diye ad verilmesi lig kalitesi mi?

Joindotada ligler yeni açıldı. Şuanda starter divison şeklinde tüm ligler. 7 tane Türkiye ligi var. S1 Turkey S2 Turkey diye devam ediyor. Dün bu gruplardaki maçlar sona erdi. Türkiye liginden çıktık yani. Uluslararası playofflara katılacağız. Sayfamızda daha detaylı bilgiler mevcut.
  • başarılar
  • Başarılar. Kalbimiz sizinle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha iki gün önce aklıma vikings isminde (daha önce hiç görmemiştim) takım açmak geldi.5 kişi topladım ama sonra üşendim.zaten arkadaşlar arasında oynamak içindi yani,öyle profesyonel bir takım açmak gibi hedefim yoktu.sonra dediğim gibi üşendim ve şimdi görüyorum ki zaten böyle bir takım varmış ^^ başarılar,umarım güzel yerlere gelirsiniz...büyük turnuvalarda hiç türk takımı hatta ve hatta türk oyuncu görememek gerçekten üzücü bir durum.açıkcası 17 galibiyet ve 1 mağlubiyet mükemmel bir istatistik.belki devamı gelirse büyük turnuvalarda bile görebiliriz,neden olmasın?
  • başarılar kardeşim kalbimiz sizinle siteniz açılsın ordanda takip ederiz dota 2 de uluslar arası platformda türk temsilcilerimiz olması çok onur verici
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)

Ligin bitimi ardından Joindota üst ligleri için playoff karşılaşmalarının ilk ikisini kazandık. Esl Türkiye Şampiyon Tm ile eşleşmiştik onları eledikden sonra, İtalya ligi 1.si Team Z ile oynadığımız maçı da kazandık. 2 playoff maçımız kaldı maçlar 13 Nisan günü oynanacaktır.

Ayrıca Eskişehirde Dora.Net tarafından düzenlenen ödüllü turnuvaya da katılacağız. Maçlar c.tesi oynanacak.

Sayfamızda daha detaylı bilgiler ve maç sslerini görebilirsiniz.

Vikings E-Sports olarak sponsor arayışımız sürmektedir. Şuan maddi anlamda pek giderimiz olmasa da ileriki süreçte ufak çaplı harcamalarımız olabilir. Bu nedenle sponsor ihtiyacı duymaktayız. Bunu da belirtmek istedim. Teşekkürler iyi forumlar :)

Bizi takip edin efenim :)

www.facebook.com/vikingsesc

• tebrikler

başarılarınızın devamı dileğiyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.