Şimdi Ara

Viktor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• mid late game de fena çiziyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özetle;

Early'sinde fazla mana ister, dikkat ister. Mid ve Late game'de damage'i rakiplerine göre çok daha iyidir. TF'lerde çok iş yapar. Hatta TF'lere giriş zamanlaması doğru olursa parçalar adeta. Eğer adı taşımaksa taşır. Ancak kaçış mekanizması sadece W'suna bağlıdır. Ki o da gecikmeli bir skilldir. O skilli geçebilecek herolar varsa karşınızda çok dikkat etmelisiniz.

Yalnız unutmamak gerekir ki iyi hero yoktur. İyi oyuncu vardır.

Siz ne kadar ustalaşırsanız, Viktor da o kadar güçlü gelecektir size.
  • Makina mühendisi dışında kimse oynayamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakeri izle anlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok fazla damagesi var earlyde mana hungry ama latede ve mid gamede döktürür
  • Azir - Orianna - Syndra - Viktor bu 4 şampiyondan hangisinden ustalaşmak iyi olur? Normalde jungle oynuyorum ama deli ediyorlar adamı. Mid e geçmeyi düşünüyorum. Bu 4 şampiyondan birini kavrayıp oynamak istiyorum. Sizce hangisini öğrenmek daha iyi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooRDeLia

Azir - Orianna - Syndra - Viktor bu 4 şampiyondan hangisinden ustalaşmak iyi olur? Normalde jungle oynuyorum ama deli ediyorlar adamı. Mid e geçmeyi düşünüyorum. Bu 4 şampiyondan birini kavrayıp oynamak istiyorum. Sizce hangisini öğrenmek daha iyi olur?

Aziri öğrenirsen çok kolay taşırsın ama öğrenirsen.Öğrenmekte baya zor tabi azir bu.
  • quote:

Azir - Orianna - Syndra - Viktor bu 4 şampiyondan hangisinden ustalaşmak iyi olur? Normalde jungle oynuyorum ama deli ediyorlar adamı. Mid e geçmeyi düşünüyorum. Bu 4 şampiyondan birini kavrayıp oynamak istiyorum. Sizce hangisini öğrenmek daha iyi olur?

sakin sakin farm yapıp rakibin hata yapmasını bekliyeceksen azir iyi tercih. üstelik tf'da iyi iş görüyor zaten çoğu ap'den iyi olmasının sebebi muhtemelen mid gamede 1 saldırı hızın olacaktır her vuruşun 350 - 400 civarı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

sakin sakin farm yapıp rakibin hata yapmasını bekliyeceksen azir iyi tercih. üstelik tf'da iyi iş görüyor zaten çoğu ap'den iyi olmasının sebebi muhtemelen mid gamede 1 saldırı hızın olacaktır her vuruşun 350 - 400 civarı :D

Roam atması nasıl hocam Azir'in? Farmda biraz kötüyüm ama iyileşebilirim o sıkıntıyı çözerim.

• Bence zordur en azından Faker gibi mekaniklere sahip değilsen mübarek adam insan değil kendisinin bile mekanikleri var :D
    Şaka bir yana Shurima Halayı yapamazsan zor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Roam atması nasıl hocam Azir'in? Farmda biraz kötüyüm ama iyileşebilirim o sıkıntıyı çözerim.

bak roam konusunda gayet başarılı zaten q slow e zıplatıyor ulti zıplatıyor. farm zaten azir için kolay iş. tek w ile arkadaki 3 lüyü rahat alırsın aynı şekilde öndekileride. ben adam kovalama konusunda berbat diye düşünüyorum. ignite alırsan kullanamazsın :D

@Damendre

trde faker seviyesinde oyuncu var mı ki bizim mekaniklerimizde faker gibi olsun? karşındaki muhtemelen senin seviyende olacağı için bir heroya böyle söylenilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 28 Haziran 2015; 0:28:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.