Şimdi Ara

viktor alacagımda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa viktor alacagım da hazır indirimdeyken alayımmı alınmaya degermi diye sormaya geldim

oncedn kullandım sevdimde freedeyken lazerle deşiyoduk

ty

• çok iyi. çoğu kişi lazeri falan tutturamadığı için ilk çıktığı zamanlar kötü dedi ama aksine zevkli ve çok güçlü bir champion. bence al
  • bide ip mi rp ile mi alayım hangisiyle tavsiye edersiniz 2 side hazırda şuan
  • ip ile al tabii ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak dostum sana şukaarını söyliyim şuana kadar gördüğüm en farkı metaya sahip karaktwer olmasıyla birlikte çok eğlenceli ve güzel bir karakter.Özellikle dansı çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

ip ile al tabii ki

indirimde şuan ondan sordum hangisi ile alayım diye indirimi kaçırmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiFeFoRLiFe

quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

ip ile al tabii ki

indirimde şuan ondan sordum hangisi ile alayım diye indirimi kaçırmayalım

Bir şey hemrp hem ip ile alınabiliyorsa ip ile alınmalı bence.
    Gene de sen bilirsin kardeş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RixTy

Bak dostum sana şukaarını söyliyim şuana kadar gördüğüm en farkı metaya sahip karaktwer olmasıyla birlikte çok eğlenceli ve güzel bir karakter.Özellikle dansı çok iyi.

dans istiyorsan git lux al töbe yarabbi alma hocam victor falan useless. onun yerine bi brand lux ahri vb. championlar varken victoru alman hata olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kertekin

quote:

Bak dostum sana şukaarını söyliyim şuana kadar gördüğüm en farkı metaya sahip karaktwer olmasıyla birlikte çok eğlenceli ve güzel bir karakter.Özellikle dansı çok iyi.

dans istiyorsan git lux al töbe yarabbi alma hocam victor falan useless. onun yerine bi brand lux ahri vb. championlar varken victoru alman hata olur

:(

uselessmi

al diyenler rp ilemi ip ilemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kertekin

quote:

Tek bir sorun var: Hayatinda oturup ciddi ciddi viktor oynadin mi? Bence oynamamissin.Oyle sagdan soldan duyduklarinla useless diyorsun gibi geldi.

Soruyu soran arkadas, viktorun iki sorunu var birincisi biraz dusuk skill rangeleri digeri pasifinin seni biraz eksik kalmissin gibi hissettirmesi.( Bana sorarsan eksik kalmiyorsun 40-50 dkden once ondan sonra buildine gore bir defansif item ( ga misal) ya da void stafftan olabiliyorsun) Bu iki probleminin disinda fightlarda dogru kullanilmis stun+ultinle tek kelimeyle parcalarsin... Ama oynamasi biraz dikkat, beceri ve cok cok iyi konum alma gerektiriyor. Kacis mekanizmasi stunundan ibaret sonucta.
    Kisacasi bence anivia gibi inanilmaz damage+ fightlara yuksek katki ama adeta kagit ve mobility yok.Anivia seversen viktoru da seversin eminim.
    Ozet: Viktor senin oyun yetenegine gore tamamen useless ve ya op olabilir. ( yine anivia gibi). Son olarak oynamasi da bence gayet eglenceli.

• Ip ile al beğenirsen skin çekersin işte.
  • quote:

bide ip mi rp ile mi alayım hangisiyle tavsiye edersiniz 2 side hazırda şuan

rp yle al ip yi skinlere harcarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kake

quote:

o nası olacak ip ile skin alım işi

rp ilemi ip ilemi alayım viktoru rp indirimde suan /:
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kake

quote:

o nası olacak ip ile skin alım işi

rp ilemi ip ilemi alayım viktoru rp indirimde suan /:

ip ile skin alamayacağından ip ile heroyu al
    hoşuna giderse iyi de oynuyorsan skin de alırsın

• Viktor severim.Oyunu kazanırsanızda all chat den I'm Viktory yazarsın :) Şaka bir yana rune olmadan oynanmayan bir karakter.Runelerin hazırsa İP ile al RP cebinde kalır.Runelerin yoksa RP ile al IP ilede rune dizersin.
  • alındı konu kapatilabilir
  • tf lerde bi Ahri degil

• quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

tf lerde bi Ahri degil

Aoe slow-stun, aoe silence dot, lazer aoe... Evet viktor birak ahriyi bir Leblanc kadar bile olamiyor teamfightlarda... aoe'ye minimum 3 kisiye i 1k burst cakip, 3kisiyi stunlayarak tflerde napabilirsin ki zaten... (Ciddi oldugunu varsayarak yazdim ne kadar sacmalamissan da).
    Not: lafim ahriye degil ama viktor tflerde daha efektif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pipoTTi -- 6 Haziran 2012; 0:29:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.