Şimdi Ara

Viktor metada olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bufftan sonra yayınlarda az çok oynandı, topta falan denendi fena da değildi ama bu aralar oynanmaz oldu. Uzun zaman sonra kendi oyunumda da denk gelmiş oldum ve sadece e q aa yaparak yanımdaki Draven'ı yok etti. Evolve w'su zaten çakma Orianna ultisi bu kadar yüksek hasar potansiyeli olan bir şampiyon neden oynanmıyor?

• heroyu seven gayet oynar fakat dürtme olsun mobilite olsun daha iyi seçenekler mevcut
  • rome metaya sokamazsa kimse sokamaz
  • Koreli arkadaşlara söyle yoksa metaya girmesi zor
  • Benim oynadığım en pahalı skinini aldığım bir şampiyon kendisi. Ama derecelide almıyorum çünkü güvenmiyorum. Ahri, Orianna gibi safe pickler varken almıyorum. Ancak alınmaz diye bir kaide yok. Alan taşır da. Keşke mobilite konusunda bu kadar zayıf olmasa. (Yenilenen q su bir nebze idare etse de ...)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi Viktor oynadığımı düşünüyorum. Ama sağlam ganklerde kesinlikle flashımı vermek zorunda kalıyorum. Katarina karşısında hele çok iyi bir pick.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

İyi Viktor oynadığımı düşünüyorum. Ama sağlam ganklerde kesinlikle flashımı vermek zorunda kalıyorum. Katarina karşısında hele çok iyi bir pick.

Tamda konuya 'Dün katarinayla nasıl ezdiğimi' yazmaya gelmiştim, bu yorumu gördüm
    Adam gayet güzel oynuyodu bence, Prototip Viktor skini vardı hatta ama ne bileyim çok pasif kaldı kill toplayamadı, ben topa gittim bota gittim ben oyun sonu 30 kill iken onun 6ydı sanırım. Mobilite yok şampiyonda

• Oynaması cidden zor.Ama late gamede lazer adc nin %70 canını çok rahat alıyor.Birde aşırı kırılgan.
  • Oyundaki en çok alan hasarı veren hero Xerath. Daha sonra viktor. Haliyle xerath biraz dürtmeli bir karakter olunca tflerin babası viktor oluyor. Ayrıca q yu geliştirirseniz %30 movement speed buff veriyor size ve full levelde 2.8 sn gibi bi cdsi oluyor. Bildiginiz Kiteliyorsunuz milleti.Ultisi deseniz kata falan yaşatmıyor. Açıkçası ben metada olmasını istemem çünkü önüne gelen alır sırrımız ortaya çıkar Sadece oyun başında gank yerseniz biraz sıkıntı çekersiniz o kadar

edit: Yayın izleyecekseniz XoXXoX var lolking tarafından en iyi seçilmişti bi ara twitch.tv/xoxxox_ az izleyicisi var ama oynar adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktor to Viktory -- 31 Ocak 2015; 10:03:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Chimaera

quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

İyi Viktor oynadığımı düşünüyorum. Ama sağlam ganklerde kesinlikle flashımı vermek zorunda kalıyorum. Katarina karşısında hele çok iyi bir pick.

Tamda konuya 'Dün katarinayla nasıl ezdiğimi' yazmaya gelmiştim, bu yorumu gördüm
    Adam gayet güzel oynuyodu bence, Prototip Viktor skini vardı hatta ama ne bileyim çok pasif kaldı kill toplayamadı, ben topa gittim bota gittim ben oyun sonu 30 kill iken onun 6ydı sanırım. Mobilite yok şampiyonda

Katanın en rahat ctlerinden biri . Koridorda seni alamadıysa bil ki hayır gelmez o adamdan

• Viktor ile en son ne zaman feedledim hatırlamıyorum gerçekten rakipsiz bir hero hele de o lazeri rakibe değdirdimi

• Q attıktan sonra lich pasifi ile tek attım 1-2 saat önce karthusa

• Güzel bir şampiyon. Biraz daha IP biriksin direk satın alıcam. Metaya girme konusunda sıkıntısı olabilir. Çok damage attığı doğru fakat mobilite konusunda geri kalıyor.
  • Urgot alırım daha iyi en azından trollediğim belli olur.

• E skill'ini çözebilsem oynarımda çözemedim.
  • çöp şampiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

E skill'ini çözebilsem oynarımda çözemedim.

Rumble ultisiyle aynı mantık skillshot olarak.
  • Hemen fakera söylüyorum yarın metaya sokmazsa adam değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım metaya girmesi için mobil mi olması gerekiyor? Eğer öyleyse xerath ve malzaharın da meta da olmaması lazım.

• E dışında range'i düşük kalıyor biraz. Zaten ne tanky ne mobil, range'i de düşük olunca damage vurabilmek için kendisi için de tehlikeli olan yerlere girmek zorunda kalıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.