Şimdi Ara

Viktor vs Lissandra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizce viktor mu yoksa lissandra mı rahat carryler maçı tfleri laneleri domine eder ?

• Açtığın konuyu tekrar niye açıyosun ?
  • En kolsuzunu bile getirsen sabahtan akşama Viktor daha dominant. Daha doğrusu Viktor herkese karşı baskın. Maşallahı var heronun. Bi yerden sonra e-q hasarı fena patlıyor. Ufak bi nerf atsalar hayır demem. Lissandra iyi hoş da cidden o range avantajı midde çok farkettiriyor. Ben topta oynanması taraftarıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Açtığın konuyu tekrar niye açıyosun ?

sayın çok sayın dh yöneticileri atılan cevaplara bakamadan konuyu silmişler acep neden bilinmez ama
  • Low eloda Lissandra.
    High eloda Viktor.

Low eloda Lissandranın daha iyi olma sebebi bol bol cc ve click-stun atması.

Ha ben mide arındırımı alırım.Bizim adcmiz,carryimiz Lissandranın dibinde durmaz diyorsan Viktor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Low eloda Lissandra.
    High eloda Viktor.

Low eloda Lissandranın daha iyi olma sebebi bol bol cc ve click-stun atması.

Ha ben mide arındırımı alırım.Bizim adcmiz,carryimiz Lissandranın dibinde durmaz diyorsan Viktor.

hocam orianna aldım şu an baya bi taşıyorum domine ediyor tflerde efsane zaten ori op viktor alıcakdım ama kusucam artık ori daha zevkli bence :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.