Şimdi Ara

VIN WIFI AIRTIES --- TPLINK -- DRAYTEK -- ZYXEL -- KABLONET MODEM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
49
Favori
87.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NosferaT666
    Arkadaş hizmette sınır tanımıyor!
    Kuzeni ile aynı semtte oturduğumuz için parçayı elden teslim ettirdi ben pazarlık yapmamama rağmen kendisi ürün fiyatlarından düşüş yaptı üstüne birde fatura kesince benden kesinlikle tam not aldı keşke herkes bu arkadaş gibi olsa ilk defa fazla uğraşmadan gönül rahatlığı ile alışverişim bitmiş oldu.
    Kendisine tekrar teşekkür ediyorum ve yeni ürünlerini bekliyorum.
    Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.

Rica ederim.Takdiriniz icin teşekkür ederim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ekran kartında burhan modemde oktay,kardeşime çok teşekkür ediyorum bana sabredip o kadar sorularımı cevapladığı ve yardımcı olduğu için bende arkadaştan 5452 modem aldım ve şuan sorunsuz kullanıyorum tekrar çok teşekkür ederim
  • Rica ederim. Sattıgın malın ozelliklerini bilmek satıcının soru sormak alicinin isidir. İsimi yapiyorum sadece
    İyi gunlerde kullanın.

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

ekran kartında burhan modemde oktay,kardeşime çok teşekkür ediyorum bana sabredip o kadar sorularımı cevapladığı ve yardımcı olduğu için bende arkadaştan 5452 modem aldım ve şuan sorunsuz kullanıyorum tekrar çok teşekkür ederim

• Biraz baktım ama, tam emin olamadım. Aradığım cihaz 300 Mbps olup USB bellek, HDD gibi depolama cihazlarını ağa yayabilen... Sattıklarınızdan hangileri bu özellikleri taşıyor acaba..? Kısaca bilgi verirseniz, sevinirim.
  • Air 5452 ve air 5450V3 modelleri

quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Biraz baktım ama, tam emin olamadım. Aradığım cihaz 300 Mbps olup USB bellek, HDD gibi depolama cihazlarını ağa yayabilen... Sattıklarınızdan hangileri bu özellikleri taşıyor acaba..? Kısaca bilgi verirseniz, sevinirim.

• Oktay kardeşimizle 5540 modem ve 4420 Access point cihaz+adaptör şekilde anlaştık. Cihazları, 4420 Ap eline geçince bana kargolayacak. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum Allah razı olsun senden hocam hayırlı işler.

Alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlar için kesinlikle tavsiyemdir kendisi. ilgili yardımsever dürüst bir insan.
  • ödeme işlemi tamam. bugün kargoya veremeniz mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 6 Temmuz 2011; 12:56:11 >
  • Elinize ulasti sanirim. Bı sıkıntı problem olursa bana ulasirsiniz.

İyi gunlerde kullanın.

• satıcı arkadaş oldukça ilgili sözünde duran. ödeme yapılan günün ertesinde cihaz elimdeydi. fiyatlar piyasanın altında kaçırmayın derim ihtiyacınız varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 9 Temmuz 2011; 0:49:10 >
  • takipteyim
  • benimde yapmış olduğum en sorunsuz alışverişlerden biriydi tekrar teşekkür ederim
  • selam airties rt 205 için cuma sabahı eft yaptım... kargoya nezaman verebilirsiniz acaba?? gerekli bilgileri pmden tekrar yolladım.. kolay gelsin
  • Bende sizden cevap bekledim. Keske sabahtan eftyi yaparken pm atsaydiniz o saatde yollardim. Bankayada bakmakda aklima gelmedi acikcasi gecikme icin kusura bakmayın. Bugun yollayacagim sabahtan.

• Satıcı arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. 5440 modem ve 4420 Ap olarak anlaştık ve alışverişi elden gerçekleştirdik. Fakat Ap modeli 4420 3G olarak geldi. Rakam da bir değişiklik olmadı, Şimdilik kullanmayacağım bir özellik 3G ama yinede kendisine buradan teşekkür ediyorum. Alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlar için kendisine benden tam puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 11 Temmuz 2011; 10:31:57 >
  • pm
  • sorunsuz alisveris temiz cihaz.. ilginize alakaniza cok tesekkur ederim....
  • pm
  • pmler cevaplandi.

• pm attım kardeş
  • pm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.