Şimdi Ara

VIN WIFI AIRTIES --- TPLINK -- DRAYTEK -- ZYXEL -- KABLONET MODEM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
49
Favori
87.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadastan air 5440 almistim wirelesste sorun vardi 2mt uzakta sinal kesiliyordu airtiese gonderdim cumartesi bugun yeni sifir kutulu geldi degsimden.arkadastan kutusuz almistim simdi full kutu geldi.belki arkadas arizayı blmyrdu.hayirli satislar tekrardan
  • pm
  • pm attım.cvp bekleniyor.
  • arkadaşım 5452 varsa ben de almak istiyorum 1 adet
  • Pmler cevaplandi.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar Airtres Air 5452 satın aldım arkadaştan ben de. Şu an modemi kurdum, gerçekten çok memnunum, yorum yapmak istedim. Biraz açıklama yapmak gerekirse, modem çok temiz, her yeri çalışıyor. Ayrıca arkasındaki USB kısmına hdd bağlarsanız, modeme bağlı tüm bilgisayarlarla paylaşabilirsiniz HDD'i veya yazıcı v.b .. Gerçekten çok sıcak fırsat arkadaşın sattığı ürünler..

Modemin çekim kalitesi şöyle; 55 mkare evin bir ucundan bir ucuna telefonla denedim çok düşük sinyal aldım.. Diğer sattığı ürünler hakında bilgim yok ama kendisinin sattığı ürünler 2. el olmasına rağmen çok temiz ve kaliteli.

Bir de komşumun Sony Vaio laptopu ile denedim, bir uçtan diğer uca 3 duvar vardı ve çarpraz köşeye koydum modemi, laptopu da evin diğer ucunda kör noktaya koyduğum halde full sinyal aldım. Laptobu alt komşuma götürmek için çalışır vaziyette evden çıktım, yine full çekiyordu alt kata inerken. Yani telefonun alıcısı iyi olmadığı için pek sinyal alamamışım meğer..

Tavsiye ederim, modem satın alan arkadaşlara hayırlı olsun, arkadaşa da başarılar.

• Arkadaştan 5452 ve 4410 satın aldım. Çok hızlı ve problemsiz bir satış oldu.

Dürüst ve iyi niyetli bir satıcı. Ürünler de yepyeni olarak geldi.

Alışveriş yapmak isteyenlere tavsiye ederim.

Kendisine de ayrıca teşekkürler.
  • pm sallattırdım bir adet
  • 5540 son fiyat ne olur ciddi aliciyim pztsi gunu elden teslim alabilirim.
  • benim neti aldığım yerle benim aramda 2 kat var ve sinyalim zayıf bunu arttırmak için ne almam gerekiyor ve fiyatı nedir elinizde varmıdır acaba
  • oktay 5340 ı aldım bikaç güne metronet le deneme fırsatım olacak kısmetse tşk ediyorum. 2 de 2 oldu bu arada görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

oktay 5340 ı aldım bikaç güne metronet le deneme fırsatım olacak kısmetse tşk ediyorum. 2 de 2 oldu bu arada görüşmek üzere.

Bi sıkıntı olursa numaram var abi cekinmeden ararsın. Gorusmek üzere

• Merhaba Bir adet Airties 5452 Modem almak istiyorum
  • pm
  • TAKİP
  • takipteyim
  • 5440 için mesajım bulunsun.hayırlı işler...
  • Arkadaşlar benim çok ilginç bir sorunum var hala bir çözüm bulamadım :) airties 5340 modemimi içerki odaya koydum pc de başka bi oda da duruyor.Şimdi modemin bulunduğu odaya biri girince net gidiyor ve 2 dk sonra tekrar geliyor birde kablolu bağlanıyorum sorun nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay2112

Arkadaşlar benim çok ilginç bir sorunum var hala bir çözüm bulamadım :) airties 5340 modemimi içerki odaya koydum pc de başka bi oda da duruyor.Şimdi modemin bulunduğu odaya biri girince net gidiyor ve 2 dk sonra tekrar geliyor birde kablolu bağlanıyorum sorun nedir acaba?

Kablolu baglaniyorsan kabloda felan temazsızlık olabilir biri ustune basiyordur. Baska bir sey olacagini sanmıyorum.

• yok kablo kapının üst tarafından dolanıp modeme bağlı ama kabloda bi temassızlık var gibime geliyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.