Şimdi Ara

Vindictus,Dragon Nest Tarzı oyun önerisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hagi10best

quote:

Orijinalden alıntı: dragonnestturkiye

quote:

C9 tavsiye ederim. Non target mmorpg aramistim epey ve tek saran c9 oldu. Uzunca süre de oynadik.

C9 çok güzel bir oyundur .Bundan önce bulunan C9 da bulunan sınıfları kastım gayet güzel fakat oyunu botlar ve eski Gmler işgal etmiş durumda üyelikleriniz zaman içinde soyulacağına emin olabilirsiniz. O kadar emek boşa gidiyor benden uyarması..

Oyunun Ciktigi gunden beri duran hesabim mevcut. Hicbir sekilde calinma soyulma olmadi. Gmler neden ihtiyac duysun ki esyalarima? Bu tarz bir oyun arayan kisi icin en iyi oyundur c9.

bende senin gibi düşünüyordum :) ama oyunda eski gmler bir şekilde güvenlik sorusunu dahi ele geçirdiğini düşünüyorum tüm karakterlerim bağlı itemleri ile soymak herkezin harcı değil biliyorsun bağ kaldırma bile dünya para idi. Oyunda botları farketmişindir ...En azındna ben oyunu bırakıncaya kadar bot dolu idi oyunda. C9 da milyarlık charım soyuldu sana tavsiyem item yapacaksanda belirli seviyede yap yoksa elinde sonunda uzun süre girilmeyen üyelikle soyuluyordu ben bırakmadan oyunu ...

• Eski gm lerin yetkisini alirlar. Hakkimizda herhangi bir bilgiye ulasabileceklerini sanmiyorum. Hile hurdaya karıştın galiba. Bu zihniyetle dragonnest te de gider itemler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blade and soul var Rusya private server ama orjinal gibi bizim 4arkadaş hala oynuyor 45leveller tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eski gm lerin yetkisini alirlar. Hakkimizda herhangi bir bilgiye ulasabileceklerini sanmiyorum. Hile hurdaya karıştın galiba. Bu zihniyetle dragonnest te de gider itemler.

:)komik bir açıklama olmamış mı sence ? Hile hurdaya karışsam Üyeliğim banlanır! Bir şey elde edemezsin..Benim üyeliğimdeki tüm itemler çalınmış bu şikayeti tüm oyuncular duymuştum bende inanmadım başıma geldi.Umarım sizin başınıza gelmez. Gelirse de bu yazıyı okuyup dert yanmazsın umarım:)
    Dragonnest Euda 2sene oldu şükür sayısız üyeliğimden 1ine ban yemedim. Yiyeceğimi de düşünmüyorum .
  • Beyler bu arada Vindictus'a tekrardan başladım bana katılmak isteyen özelden yazabilir..
  • iyi seçim olmuş vindictus
    c9 hack/bot doldu bot için para verip satın alan dangalaklarda var ve webzen çaresiz hiçbirşey gelmiyor elinden
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.