Şimdi Ara

VINN Hizi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

quote:

Orijinalden alıntı: Theogonia

quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

buda akşam yapdığım test :)

VINN Hizi
    kota maalesef var ama kontörlü kullanıyorum 10gb 79 lira 3 ay süreli evde kullandığım 2 saat en fazla interneti buda bana çok çok yetiyor

Test sonucu super! Kontörlü E372'de de var mi?

Kusura bakmayin cok soru sordum ama su lanet TTNet'ten kurtulmak icin hersey. Ilginiz icin cok tesekkur ederim.

ttnet kurtulayım derken senin gibi ttnete geri döndüm kota derdi çok kötü 39 luk fatura idi kotayı bir aştıtım 100 tl her ay aşıyordum 60 70 tl geliyodu ki 1 veyta 2 gb aşıyodum ttnete döndüm yine sınırsız

8Gb yeter bana indirmem fazla birsey. Online oyun ve internette dh geziyorum yeter diye dusunuyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kararimi verdim okul cikisinda aliyorum e372. Orda hiz testi de yaptiririm. Yardimlariniz icin cok tesekkurler.
  • quote:

quote:

VINN Hizi
    kota maalesef var ama kontörlü kullanıyorum 10gb 79 lira 3 ay süreli evde kullandığım 2 saat en fazla interneti buda bana çok çok yetiyor

Kusura bakmayin cok soru sordum ama su lanet TTNet'ten kurtulmak icin hersey. Ilginiz icin cok tesekkur ederim.

eğer cihazı peşin alırsan kontörlü data hattı alırsın kullanırsın ama taahhütlü alacaksan mecbur faturalı oda en fazla 8gb paket var

• @Theogonia cihazı aldığında hız testi koyarmsın e372 hız sonucunu merak ediyorum kardeş
  • Tamam.
  • Hazırlıkları yapıyorum TİM'e giderim 1 saat içinde hız testi yapıp koyarım hemen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

quote:

quote:

VINN Hizi

ttnet kurtulayım derken senin gibi ttnete geri döndüm kota derdi çok kötü 39 luk fatura idi kotayı bir aştıtım 100 tl her ay aşıyordum 60 70 tl geliyodu ki 1 veyta 2 gb aşıyodum ttnete döndüm yine sınırsız

8Gb yeter bana indirmem fazla birsey. Online oyun ve internette dh geziyorum yeter diye dusunuyorum?

kota işi ttnet gibi değil söylim upluand larda sayılıyor yani dosya gönderimi ttnete yine bu yok online oyundada kota yiyiyor yani. Eğer yeter diyosan al daha iyi dir de yetmezse eğer kota aşımı çok pahalı 1 gb 15 20 tl ye geliyor galiba söylim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn-yldrm -- 30 Nisan 2012; 19:24:29 >

• Aldim bile :D TIM'deki adam paylastirilamaz, hattinizin altyapisi max. 7.2'dir buyuk ihtimal dedi. Bunun gelismesi 5-10 sene (!) alir dedi. Inanmadim adam tecrubesizdi suan eve gidiyorum hiz testini koyarim sorun olmazsa.
  • Adam haklıymış

VINN Hizi

Bana yeter ama öbür VINN'ı da alsaydım yine aynı olcaktı. WCDMA şuan. Şimdi paylaştırma yapıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenci Solaryumcu -- 30 Nisan 2012; 22:12:25 >
  • quote:

Adam haklıymış

VINN Hizi

Bana yeter ama öbür VINN'ı da alsaydım yine aynı olcaktı. WCDMA şuan. Şimdi paylaştırma yapıcam.

test sonucu gözükmüyor kaç çıktı o zaman bölgenin aziziliğine uğruyorsun kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 30 Nisan 2012; 21:32:21 >

• 9.00 mbps şuan
    Resim koymayı beceremedim :D

Şuanlık 7.2 sınırını aşmış bulunmaktayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenci Solaryumcu -- 30 Nisan 2012; 22:15:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.